399€ tarjous
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 207 päivää

Dysonin johdottomat imurit alkaen 399€

Dysonin imureilla teet tehokasta siivousta. Nyt laadukkaat johdottomat imurit alkaen 399€.

U8O0SKI94A
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 207 päivää

Hyödynnä ilmainen toimitus Dysonille

Saat nyt ilmaisen toimituksen Dysonin verkkokauppaan, kun tilaat yli 25 eurolla. Alle 25 euron tilauksiin toimituskulut ovat 5 euroa.

Suosituimmat Dyson alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Ilmainen toimitus

Saat nyt ilmaisen toimituksen Dysonin verkkokauppaan, kun tilaat yli 25 eurolla. Alle 25 euron tilauksiin toimituskulut ovat 5 euroa.

Vanhenee: 31.12.2023

399€ tarjous

Dysonin imureilla teet tehokasta siivousta. Nyt laadukkaat johdottomat imurit alkaen 399€.

Vanhenee: 31.12.2023

Dyson info

Dyson tunnetaan laadukkaista imureista

Laadukkaiden teknologiatuotteiden edelläkävijä, Dyson, on tunnettu markkinoiden ensimmäisistä pölypussittomista imureistaan. Yhtiön valtti on alusta saakka ollut pitkälle viety tuotekehitys, uudet innovaatiot ja näiden toteuttaminen kestävä kehitys huomioiden. Jo 30 vuotinen taival ei ole saanut yritystä pysähtymään, päinvastoin; uusia tuotteita kehitellään jatkuvasti.

Dysonin laatutakuu syntyy siitä, että yrityksen periaate on suunnitella ja valmistaa mahdollisimman tehokkaita tuotteita, jotka sekä palvelevat kuluttajia, mutta säästävät myös ympäristöä. Kun energiaa ei kulu hukkaan tuotteiden valmistuksessa tai niitä käytettäessä, kaikki voivat olla tyytyväisiä.

Lipputuotteen, imurin, rinnalle on tullut kodin ilmanpuhdistuksesta huolehtivia laitteita sekä hiusten hyvinvointiin ja muotoiluun keskittyvä tuotesarja. Tuoteperhe on siis edelleen suppea, mikä mahdollistaa valikoituihin laitteisiin satsaamisen täydellä teholla. Dysonin verkkosivuilta löytyy myös laatua asiakaspalvelun ja -tuen muodossa sekä mukavia tarjouksia ja etuja, jolloin asiakas saa täyden palvelun kokemuksen.

Eksklusiiviset alennukset –miksi tilata suoraan Dysonilta?

Verkkokaupan sivut on sulavan yksinkertaiset, aivan kuten yrityksen edustamat tuotteet. Kaikki ylimääräinen on karsittu, mikä helpottaa sivuilla navigointia. Parhaat palat tuotteista ja alennetuista hinnoista löytää Bestseller-osastolta, jossa tuotteet tarjouksineen on listattu kuvien kera.

Tuotekuvakkeiden alla on asiakkaiden antama tähtiluokitus ja annettujen arvostelujen määrä, joka antaa mukavasti osviittaa tuotteen suosiosta. Etusivulta näkee myös, mitä etuja ja lisäosia laitteille tulee ja lyhyen infon laitteen ominaisuuksista.

Rekisteröimällä itsellesi Dyson-tilin, saat haltuusi parhaat tarjoukset ja edut suoraan tilillesi toimitettuna. Lisäksi saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista innovaatioista ja kutsun yrityksen asiakastapahtumiin.

Hinnoittelun puolesta Dyson on päättänyt ottaa vastuuta ja sivusto takaa, että kaikki laitteet on edullisin tilata suoraan yrityksen omilta sivuilta. Hintoja seurataan yrityksen puolesta jatkuvasti ja yritys on sitoutunut antamaan hintatakuun tuotteilleen. Toisin sanoen, jos kuluttaja löytää Dyson-tuotteen heidän valtuuttamaltaan jälleenmyyjältä edullisemmin, yritys hyvittää erotuksen suoraan kuluttajalle.

Tuotetta on oikeus testata ennen palautusta, kunhan kaikki osat ja laitteet palautetaan alkuperäisessä kunnossa. Kaikkia tuotteita koskee 60 päivän palautusoikeus, mikäli asiakas ei ole tyytyväinen ostoksiin. Ohjeet palautuksen tekoon löytyy nettisivuilta.

Asiantunteva asiakaspalvelu ja ilmaiset toimitukset

Verkkokaupan laadukas linja jatkuu asiakaspalvelun puolella. Sivuilta löytyy reaaliaikaista palvelua chat-asiantuntijoiden muodossa, mutta asiakastukea tarjoaa myös WhatsApp, johon pääsee suoraan nettisivuilta löytyvästä linkistä. Rekisteröitymällä Dyson-asiakkaaksi asiantuntijat ovat aina käytössäsi, jos laitteiden kanssa tulee kysyttävää.

Yritys tarjoaa laitteet kotiisi veloituksetta ja toimitustavan asiakas valitsee itse. Toimitukset tapahtuu 2–5 päivän kuluessa tilauksesta. Lisäosat lähetetään erillisenä toimituksena, kuitenkin korkeintaan 5 päivän kuluessa. Useamman tuotteen tilaajalle on luvassa lisätarvike tilaajaetuna. Taattua Dyson-laatua loppuun saakka siis.

Dyson helpottaa arkea ja auttaa pitämään paikat siistinä

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*