Etu Dyson tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 192 päivää

Dyson laadukkaat hiustenhoitotuotteet hellivät hiuksiasi – Katso tarjoukset!

Muotoile hiuksesi Dysonin hiustenhoitotuotteilla. Löydä laadukkaat hiustenkuivaajat, suoristusraudat ja multi-stylerit ja tarjoukset.

RNYQ2JZXCG
Katso tarjous
Etu Bestseller-tuotteet
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 192 päivää

Tutustu upeisiin Dyson Bestseller-tuotteisiin ja nappaa tarjoukset!

Dysonin Bestseller-tuotteista löydät ilmanpuhdistimet, imurit, suoristusraudat, multi-stylerit ja hiustenkuivaajat parhaaseen hintaan.

FNOKE4UA3G
Katso tarjous
399€ tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 162 päivää

Dysonin johdottomat imurit alkaen 399€

Dysonin imureilla teet tehokasta siivousta. Nyt laadukkaat johdottomat imurit alkaen 399€.

XY38FXTUZO
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 162 päivää

Hyödynnä ilmainen toimitus Dysonille

Saat nyt ilmaisen toimituksen Dysonin verkkokauppaan, kun tilaat yli 25 eurolla. Alle 25 euron tilauksiin toimituskulut ovat 5 euroa.

Markkinoiden parhaat imurit

Dyson ei ole tyytynyt pölyjen karkotukseen pelkillä perustason imureilla vaan valikoimasta löytyy:

  • Johdottomat varsi-imurit
  • Pölypussittomat imurit
  • Syväpuhdistavat imurit
  • Lemmikkien käsittelyyn soveltuvat imurit

Nauti eksklusiivisista eduista ja tarjouksista

Parhaat hinnat Dyson-tuotteisiin saat suoraan verkkokaupasta. Hintatakuun ansiosta sinulla on laitteen ostosta 30 päivää aikaa hakea hyvitystä, jos löydät Dyson-tuotteen muualta edullisemmin. Bestsellers-osastolta löydät paitsi suosituimmat, myös erikoishintaiset laitteet ja ostat uusinta Dyson-teknologiaa erityisin hinnoin.

Laajenna käyttöä ja pidennä ikää

Verkkokauppa tarjoaa huikean määrän Dyson-tuotteille soveltuvia lisäosia. Hanki suodattimet, akut imureihin sekä varaosat hiustenkuivaimiin kaupan valikoimasta. Esimerkiksi ilmanpuhdistimeen asiantuntijat suosittelevat vaihtamaan suodattimen kerran vuodessa.

 

Valaisimiin löydät kätevästi erilaiset kiinnikkeet ja varret, jos haluat muuttaa valaisimen muotoilua tai käyttötarkoitusta. Kaikki aidot lisävarusteet etsit oman laitteesi mallin perusteella tai asiantuntevan asiakaspalveluun kääntymällä.

Suosituimmat Dyson alennuskoodit ja tarjoukset

399€ tarjous

Dysonin imureilla teet tehokasta siivousta. Nyt laadukkaat johdottomat imurit alkaen 399€.

Vanhenee: 01.12.2024

0€ Ilmainen toimitus

Saat nyt ilmaisen toimituksen Dysonin verkkokauppaan, kun tilaat yli 25 eurolla. Alle 25 euron tilauksiin toimituskulut ovat 5 euroa.

Vanhenee: 01.12.2024

Etu Dyson tarjous

Muotoile hiuksesi Dysonin hiustenhoitotuotteilla. Löydä laadukkaat hiustenkuivaajat, suoristusraudat ja multi-stylerit ja tarjoukset.

Vanhenee: 31.12.2024

Etu Bestseller-tuotteet

Dysonin Bestseller-tuotteista löydät ilmanpuhdistimet, imurit, suoristusraudat, multi-stylerit ja hiustenkuivaajat parhaaseen hintaan.

Vanhenee: 31.12.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin Dyson verkkokaupassa

0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 61 kertaa • • Voimassa 162 päivää

Hobby Hall: Ilmainen toimitus Schenkerin noutopisteisiin

Hobby Hall tarjoaa klubilaisille ilmaisen toimituksen Schenkerin noutopisteisiin kerran kuukaudessa. Etu koskee yli 50 €:n tilauksia.

40% tarjous
Lunastettu 44 kertaa • • Voimassa 162 päivää

Hobby Hallin kampanja-sivulla jopa 40% alennukset

Kurkkaa Hobby Hallin ajankohtaiset tarjoukset ja tee edullisia löytäjä, jopa 40% alennuksella.

5JOPMZLKEA
Katso tarjous
90% tarjous
Lunastettu 17 kertaa • • Voimassa 174 päivää

Mitä löytöjä! Kärkkäiseltä aletuotteita nyt jopa -90%

Suuntaa Kärkkäinen -verkkokaupan aleosastolle ja löydä tuhansia tuotteita jopa 90% alennuksella.

PFKUEYDOIC
Katso tarjous
70% tarjous
Lunastettu 48 kertaa • • Voimassa 162 päivää

Suuntaa Kärkkäisen Outletiin ja shoppaile edullisesti – jopa -70%!

Kärkkäisen Outletista löydät runsaan valikoiman tuotteita kotiin, vapaa-ajalle ja autoiluun. Laadukkaita tuotteita jopa 70% alennuksella.

9O9AVEXOOV
Katso tarjous

Dyson - Päivän parhaat vinkit:

60 päivän palautusoikeus

Laitteita on oikeus testata. Mikäli et ole tyytyväinen, kaikki laitteet sisältävät 60 päivän palautusoikeuden.

Hintatakuu

Asiakkaan löytäessä laitteen edullisemmin valtuutetulta jälleenmyyjältä, Dyson maksaa erotuksen hyvityksenä aina 30 päivää laitteen ostosta.

Asiantuntijat asiakkaan tukena

Kaikki Dyson -asiakaspalvelijat tarjoavat asiantuntevaa apua. Palvelua saatavilla reaaliaikaisesti chatissa ja WhatsApissa.

Dyson info

Dyson tunnetaan laadukkaista imureista

Laadukkaiden teknologiatuotteiden edelläkävijä, Dyson, on tunnettu markkinoiden ensimmäisistä pölypussittomista imureistaan. Yhtiön valtti on alusta saakka ollut pitkälle viety tuotekehitys, uudet innovaatiot ja näiden toteuttaminen kestävä kehitys huomioiden. Jo 30 vuotinen taival ei ole saanut yritystä pysähtymään, päinvastoin; uusia tuotteita kehitellään jatkuvasti.

Dysonin laatutakuu syntyy siitä, että yrityksen periaate on suunnitella ja valmistaa mahdollisimman tehokkaita tuotteita, jotka sekä palvelevat kuluttajia, mutta säästävät myös ympäristöä. Kun energiaa ei kulu hukkaan tuotteiden valmistuksessa tai niitä käytettäessä, kaikki voivat olla tyytyväisiä.

Lipputuotteen, imurin, rinnalle on tullut kodin ilmanpuhdistuksesta huolehtivia laitteita sekä hiusten hyvinvointiin ja muotoiluun keskittyvä tuotesarja. Tuoteperhe on siis edelleen suppea, mikä mahdollistaa valikoituihin laitteisiin satsaamisen täydellä teholla. Dysonin verkkosivuilta löytyy myös laatua asiakaspalvelun ja -tuen muodossa sekä mukavia tarjouksia ja etuja, jolloin asiakas saa täyden palvelun kokemuksen.

Eksklusiiviset alennukset –miksi tilata suoraan Dysonilta?

Verkkokaupan sivut on sulavan yksinkertaiset, aivan kuten yrityksen edustamat tuotteet. Kaikki ylimääräinen on karsittu, mikä helpottaa sivuilla navigointia. Parhaat palat tuotteista ja alennetuista hinnoista löytää Bestseller-osastolta, jossa tuotteet tarjouksineen on listattu kuvien kera.

Tuotekuvakkeiden alla on asiakkaiden antama tähtiluokitus ja annettujen arvostelujen määrä, joka antaa mukavasti osviittaa tuotteen suosiosta. Etusivulta näkee myös, mitä etuja ja lisäosia laitteille tulee ja lyhyen infon laitteen ominaisuuksista.

Rekisteröimällä itsellesi Dyson-tilin, saat haltuusi parhaat tarjoukset ja edut suoraan tilillesi toimitettuna. Lisäksi saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista innovaatioista ja kutsun yrityksen asiakastapahtumiin.

Hinnoittelun puolesta Dyson on päättänyt ottaa vastuuta ja sivusto takaa, että kaikki laitteet on edullisin tilata suoraan yrityksen omilta sivuilta. Hintoja seurataan yrityksen puolesta jatkuvasti ja yritys on sitoutunut antamaan hintatakuun tuotteilleen. Toisin sanoen, jos kuluttaja löytää Dyson-tuotteen heidän valtuuttamaltaan jälleenmyyjältä edullisemmin, yritys hyvittää erotuksen suoraan kuluttajalle.

Tuotetta on oikeus testata ennen palautusta, kunhan kaikki osat ja laitteet palautetaan alkuperäisessä kunnossa. Kaikkia tuotteita koskee 60 päivän palautusoikeus, mikäli asiakas ei ole tyytyväinen ostoksiin. Ohjeet palautuksen tekoon löytyy nettisivuilta.

Asiantunteva asiakaspalvelu ja ilmaiset toimitukset

Verkkokaupan laadukas linja jatkuu asiakaspalvelun puolella. Sivuilta löytyy reaaliaikaista palvelua chat-asiantuntijoiden muodossa, mutta asiakastukea tarjoaa myös WhatsApp, johon pääsee suoraan nettisivuilta löytyvästä linkistä. Rekisteröitymällä Dyson-asiakkaaksi asiantuntijat ovat aina käytössäsi, jos laitteiden kanssa tulee kysyttävää.

Yritys tarjoaa laitteet kotiisi veloituksetta ja toimitustavan asiakas valitsee itse. Toimitukset tapahtuu 2–5 päivän kuluessa tilauksesta. Lisäosat lähetetään erillisenä toimituksena, kuitenkin korkeintaan 5 päivän kuluessa. Useamman tuotteen tilaajalle on luvassa lisätarvike tilaajaetuna. Taattua Dyson-laatua loppuun saakka siis.

Dyson helpottaa arkea ja auttaa pitämään paikat siistinä

Näin lisäät alennuskoodin

Osta tehokkaat laitteet tehokkain alennuskoodihinnoin

Oletpa vailla tehokasta imuria, kuulokkeita tai hiustenkuivaajaa, Dyson tarjoaa varmasti markkinoiden parasta laatua parhaalla hinnalla. Pitkän tuotekehittelyn ja tehokkaiden ratkaisujen ansiosta Dyson-laitteet tarjoaa rahalle vastinetta, jota et joudu katumaan.

Näin käytät Dyson alennuskoodia

Halutessasi vieläkin paremmat hinnat, ota käyttöön tuoreimmat alennuskoodit ja hyödynnä etusi:

1
Tallenna Dyson alennuskoodi ja siirry luksusta huokuvien sähkölaitteiden verkkokauppaan.
2
Valitse kiinnostavat tuotteet ostoskoriin ja kun valinnat on tehty, siirry kassalle.
3
Lisää tilaaja- sekä toimitustiedot ja siirry maksuvaiheeseen.
4
Liitä alennuskoodi ennen maksutavan valintaa ”Onko sinulla kampanjakoodi”-linkistä avautuvaan kenttään ja vahvista koodi klikkaamalla ”Käytä”.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tarjouksia verkkokauppa tarjoaa?

Asiakkaaksi liittymällä saat suoraan viimeisimmät tarjoukset ja erikoisedut. Asiakkaana saat laitteillesi myös elinikäisen laitetuen, jolla varmistat laitteen tehokkaan käytön ja pitkän iän. Verkkokaupan Bestsellers-osastolta löydät erikoishintaiset tuotteet.

Kuinka valitsen oikean imurin?

Verkkokaupasta löytyy testi, joka johdattaa sopivien imureiden luo. Testi kartoittaa asunnon koon, lattiapinnat, lemmikit ja kaiken tarpeellisen, joka vaikuttaa imurin valintaan. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluun, joka auttaa mielellään tuotteiden valinnassa. Asiakaspalveluun saat yhteyden nopeasti chatin tai WhatsAppin kautta.
Onko Dyson-imureissa otettu huomioon ympäristöystävällisyys?

Onko Dyson-imureissa otettu huomioon ympäristöystävällisyys?

Kyllä, imureiden suunnittelussa, valmistamisessa ja jakelussa on otettu huomioon ympäristötekijät. Laitteet on pitkäikäisiä ja tehokkaita, mikä säästää ympäristön lisäksi kuluttajan euroja. Lisäksi Dyson on mukana WEEE-hankkeessa (EU:n sähkö ja elektroniikkalaiteromudirektiivi), jolla varmistetaan, että käytöstä poistetut Dyson-imurit hävitetään ympäristöystävällisin menetelmin.

Kuinka käytän alennuskoodia?

Alennuskoodi syötetään maksuvaiheessa tuotteiden valinnan ja ostotietojen täyttämisen jälkeen. Syötä koodi kampanjakoodikenttään ennen maksuvaihtoehdon valintaa. Muista klikata lopuksi ”Käytä”, jotta koodisi aktivoituu.

Kuinka pitkät toimitusajat tuotteilla on ja on niillä palautusoikeutta?

Tuotteet toimitetaan 2–5 päivän kuluessa. Kaikkiin yli 40 € ostoksiin kuuluu toimitus kaupan päälle. Palautukset saat veloituksetta 60 päivän palautusajalla.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*