0€ Ilmainen palautus
Lunastettu 14 kertaa • Voimassa 133 päivää

Nopea toimitus ja aina ilmainen palautus

Saat DNA tilauksiin, hankit sitten puhelimen tai telkkarin, 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden. Toimitu son myös supernopea.

58QMFAMVDY
Katso tarjous
20% tarjous
Lunastettu 16 kertaa • Voimassa 133 päivää

DNA:n asiakkaille kanavapaketit 20% edullisemmin

DNA puhelinliittymäasiakkaana saat valitut kanavapaketit 20% edullisemmin. Tarjouksessa mukanan muun muassa C More Total, C More, V premium ja Mix-kanavapaketit.

D9L7LSHH9O
Katso tarjous

Suosituimmat DNA alennuskoodit ja tarjoukset

20% tarjous

DNA puhelinliittymäasiakkaana saat valitut kanavapaketit 20% edullisemmin. Tarjouksessa mukanan muun muassa C More Total, C More, V premium ja Mix-kanavapaketit.

Vanhenee: 01.12.2024

0€ Ilmainen palautus

Saat DNA tilauksiin, hankit sitten puhelimen tai telkkarin, 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden. Toimitu son myös supernopea.

Vanhenee: 01.12.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

38,15€ tarjous
Lunastettu 6 kertaa • Voimassa 0 päivää

DNA Koti 5G yhteys alkaen 38,15€ / kk / 24kk

DNA Koti 5G Nyt 38,15 € / kk 24 kuukauden sopimuksella. Paketti sisältää liittymän, Avaimet käteen -asennuksen ja ulkovastaanottimen sekä DNA Mesh WIFi -laitteen.

6PRERQONQW
Katso tarjous

DNA - Päivän parhaat vinkit:

Tehokas etäpalvelu

DNA:n asiakastuki palvelee puhelimessa sekä netissä. Puhelinpalveluun on mahdollista tehdä myös ajanvaraus, jolloin asiantuntija soittaa asiakkaalle sopivana aikana.

Liittymäasiakkaan edut

Liittymäasiakkuus tarjoaa hulppean määrän etuja ja tarjouksia. Koko kattaus alennuksista löytyy Asiakkuus-linkin takaa.

Etudiili: avain parhaisiin tarjouksiin

Etudiili-asiakkuus päivittää edut uudelle tasolle. Etudiilin piiriin pääset määräasiakkuuden avulla.

DNA info

DNA puhelinoperaattori tarjoaa mobiili- ja nettiyhteydet

Yksi maamme johtavista puhelinoperaattoreista on tunnettu vankasta asiakaspalvelustaan sekä erittäin kilpailukykyisistä hinnoistaan. Mobiili- ja nettiyhteyksien lisäksi DNA myy palvelupaketteja ja laitteita monenlaisiin tarpeisiin.
Kivijalkamyymälöiden lisäksi DNA palvelee netissä; kaikki kaupankäyntiin ja asiakkuuteen liittyvä hoituu näppärästi verkon välityksellä, aivan kuten paikan päällä liikkeessäkin. Verkkokauppaan pääset lisäksi vuorokauden aikaan katsomatta ja voit rauhassa tutustua valikoimaan koska vain itselle sopii. Täysin maksuton asiakaspalvelu palvelee netissä laajoin aukioloajoin ja yhteydenottoon on useita vaihtoehtoja.

Kuten todettu, DNA on markkinoiden kilpailukykyisimpiä operaattoreita. Asiakasetujen lista on hengästyttävä, siihen kannattaa ehdottomasti tutustua heti ensitöikseen, ellei yritys ole ennestään tuttu. Kaikki liittymäkohtaiset hinta- ja sopimustiedot löytyvät myös yhdeltä sivulta, jotta vertailua olisi mahdollisimman helppo tehdä.

Laitetarjouksia on runsaasti tarjolla kuin myös asiakasta ilahduttavia ekstroja, joita uudet ja vanhat asiakkaat voivat hyödyntää. Kaikki ostot ja maksut on suojattu eri ohjelmin, joten ostosten teko verkkokaupan kautta on turvallista ja helppoa.

DNA:n asiakasedut on vailla vertaa

DNA:n asiakkaana saat haltuusi parhaat ja laajimmat edut. Liittymän omistajana pystyt esimerksiksi pyytämään henkilökohtaista liittymätarjousta, kun edellinen liittymäsi on menemässä umpeen. Kun käytössäsi on DNA-puhelinliittymä, pääset myös eksklusiivisten puhelintarjousten piiriin. Tarjouksia nettiliittymiin ja kanavapaketteihin on saatavilla mukavin asiakasetuhinnoin ja laiteasennuksiin saa asennustuen puoleen hintaan.

Määräaikaisasiakkaat kuuluvat Etudiili-asiakkuuden piiriin. Määräaikaisuudesta huolimatta Etudiili-asiakkaan on mahdollista neuvotella uusi sopimus sopimuskauden sisällä, mikä tuo joustoa asiakkuuteen. Etudiilin omaaville asiakkaille on tarjolla puhelintarvikkeita, kuten suojakuoria, prosenttialennettuun hintaan. Plus monia muita etuja.

Alennuksia laitteisiin on saatavilla myös asiakkuuden ulkopuolisille kuluttajille ja uusille asiakkaille. Alennetut tuotteet ja laitteet löydät Tarjoukset-osiosta. Kaikkiin puhelimiin, niin alennettuihin kuin täysihintaisiin, saa korotonta maksuaikaa 3 vuotta ja laitepalautukset toteutuu aina veloituksetta, mikäli ostos ei miellytä. Tarjoukset-linkin sisältä löytyy myös tietoa ajankohtaisista arvonnoista ja muista kampanjoista.

Vaihtohyvitys ja laitteiden kierrätys

Mikäli DNA-myymälä löytyy sopivan matkan päästä, asiakkaalla on mahdollisuus saada vaihtohyvitystä vanhan laitteen luovutuksen yhteydessä. Netistä voi tarkastaa oman laitteensa arvon helppoa nettityökalua käyttäen. Hyvityslaskuri laskee vanhan puhelimen arvon syöttämiesi tietojen perusteella ja parhaimmillaan käytetyn puhelimen hyvitettävä summa voi olla jopa 700 €.

Valitettavasti laitteiden vastaanotto on tällä hetkellä vielä myymälöiden hallussa, joten etänä vaihtohyvitystä ei pysty täysin hoitamaan, mutta hyvitystapa on kuitenkin aina asiakkaan valittavissa. Vaihtoehtoina hyvitykselle on tuotehyvitys uuden laitteen ostajalle, lahjakortti DNA-myymälään tai rahallinen korvaus. DNA hoitaa myös toimimattomien päätteiden purun ja lajittelun, kaikki tietoturva-asiat huomioon ottaen.

Tehostettua asiakaspalvelua

DNA:lla ei tarvitse jäädä pyörimään kysymysten kanssa yksin. Puhelinlinjat on jaettu suoraan myynnin ja asiakastuen kanssa erillisiin numeroihin, mikä nopeuttaa asiointia. Asiakaspalvelun puolelle on mahdollista jättää myös soittopyyntö, jolloin asiantuntijat palaavat asiaan valitsemanasi aikana etukäteen valitsemasi aihealueen perusteella.

Akuuteissa asioissa voi olla yhteydessä myös chat-tukeen, joka löytyy sivujen alalaidasta. Chat palvelee ma-la laajoin aukioloajoin. DNA-sivuille kirjautuneet asiakkaat voivat laittaa myös suoraan viestiä omapalvelun kautta tai Oma DNA-sovelluksen kautta.

Lisätietoja DNA puhelinoperaattorista

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*