0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 116 päivää

Ilmainen toimitus Dermosil -verkkokaupan tilauksiin!

Saat ilmaisen toimituksen Dermosil -verkkokauppaan, kun tilaat yli 50 eurolla. Gold-asiakkaille ilmainen toimitus yli 25€ tilauksiin.

Suosituimmat Dermosil alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Ilmainen toimitus

Saat ilmaisen toimituksen Dermosil -verkkokauppaan, kun tilaat yli 50 eurolla. Gold-asiakkaille ilmainen toimitus yli 25€ tilauksiin.

Vanhenee: 01.10.2023

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

20% alennus
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 0 päivää

Dermosil: 20% alennus kaikkiin yli 120 € tilauksiin!

Saat nyt 20% alennuksen kaikista tuotteista, kun tilaat yli 120 eurolla Dermosilin verkkokaupasta. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä jo alennettuihin hintoihin.

KETAF9R1DT
Katso tarjous

Dermosil info

Dermosil hellii suomalaista herkkää ihoa

Jo 30 vuoden ajan Dermosil on tuonut herkälle suomalaiselle iholle sopivia ihon- ja hiustenhoitotuotteita sekä meikkejä. Nämä ihoystävälliset tuotteet ovat löytäneet tiensä moneen suomalaiseen kylpyhuoneen kaappiin ja ne kulkevat mukana meikkipusseissa ympäri maata. Korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut kasviöljypohjaiset Dermosil -tuotteet sisältävät mahdollisimman vähän väri- ja säilöntäaineita, eikä niissä käytetä eläinkokeita.

Dermosil -verkkokauppa tarjoaa yli 450 tuotteen valikoiman, johon kuuluu myös paljon hajusteettomia tuotteita. Tuotteiden hinta pystytään aina pitämään edullisena, sillä Dermosil myy tuotteitaan vain verkkokaupan kautta eikä ylimääräisiä välikäsiä tarvita. Laadusta ja tuotteiden suosiosta kertoo myös se, että Dermosilin kaikkein ensimmäistä, vuonna 1988 lanseerattua ihonhoitovoidetta, myydään edelleen.

Koko perheen ihonhoitosarja lähellä tuotettuna

Dermosil on siitä mahtava tuotesarja, että se sopii koko perheelle. Olipa kyseessä sitten vauvan herkkä iho, teini-ikäisen rasvoittuva iho tai ikääntymisen tuoma kuiva iho, tuotesarjasta löytyy ratkaisu jokaiseen tarpeeseen. Kotimaisuus on tänä päivänä entistä tärkeämpää suomalaisille kuluttajille ja Dermosil pystyy vastaamaan tähän hyvin. Sen raaka-aineet tulevat mahdollisuuksien mukaan läheltä tai vähintäänkin Suomessa tuotettuina. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja niiden hiilijalanjälki on minimoitu.

Ympäristöystävälliset pakkaukset valmistetaan kierrätetystä muovista, joiden etiketit ovat niin ikään valmistettu uusiutuvasta puupohjaisesta materiaalista. Kaikki tuotteet testataan ihmisillä ihotautilääkärien valvonnassa. Tuotteilla on myös Allergia- ja Astmaliiton myöntämä Allergiatunnus. Sivustolla on helppo selata eri tuoteryhmiä ja laadukkaiden tuotekuvausten ansiosta jokaisen on helppo valita juuri omaan ihotyyppiinsä sopivimmat tuotteet. Löydät Dermosil -verkkokaupasta myös runsaasti mielenkiintoisia artikkeleja ihonhoitoon ja yleiseen hyvinvointiin liittyen.

Verkkokaupan nopea toimitus ja joustavat maksutavat

Dermosilin päätoimipiste sijaitsee Korsnäsissä, joten kaikki tuotteet lähetetään asiakkaille sieltä. Nopea toimitus tuo tuotteet perille 1–3 päivässä ja asiakkaat voivat seurata omaa tilaustaan OmaPosti- tai Paketit -sovelluksessa. Verkkokaupan kautta tehtäviin tilauksiin ei ole asetettu minkäänlaista minimirajaa. Kaikki yli 50 euron tilaukset toimitetaan täysin ilman toimituskuluja, mutta alle 50 euron tilausten toimituskulut eivät myöskään ole kovinkaan suuret.

Tilaukset voi maksaa joko suoraan omasta verkkopankista tai Klarna-laskulla. Klarna-laskulla asiakas voi valita joko 14 vuorokauden maksuajan, joustavan erämaksun tai kiinteän erämaksun. Myös yleisimmät debit- ja credit-kortit käyvät maksuvälineenä, kuten myös MobilePay. Maksutapoja on siis useita, joista jokaisen on helppo valita juuri itselleen sopivin vaihtoehto.

Kerrytä bonusta ja hyödynnä alennuskoodit

Dermosil -kanta-asiakkuus kannattaa, sillä sen kautta asiakkaat saavat todella rahanarvoisia etuja. Jokainen ostos kerryttää bonuspisteitä, jotka voi käyttää Dermosil -verkkokaupan omassa bonuskaupassa. Tämän loistavan bonusjärjestelmän avulla asiakkaat voivat nauttia ekstra-tuotteista tilauksensa yhteydessä tai kokeilla maksutta uusia tuotteita.
Gold-asiakkuus tuo kuukausittain vaihtuvia upeita tarjouksia sekä ilmaiset toimituskulut kaikille yli 25 euron ostoksille. Kun tilaat Dermosil uutiskirjeen, saat parhaat alennuskoodit suoraan sähköpostiisi sekä lisäksi ajankohtaisia kuulumisia kaikkeen ihon- ja kauneudenhoitoon liittyvään.

Dermosil -tuotteilla loihdit kuulaan meikkipohjan ja meikin

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*