15% tarjous
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 207 päivää

Jopa 15% alennukset Nordic Choice Hotels majoituksista

Liity Nordic Choice Hotels jäseneksi ja saat 5% – 15 % alennusta hotellihuoneista Clarionissa ja muissa NCH hotelleissa.

KCKRPSGR92
Katso tarjous

Suosituimmat Clarion alennuskoodit ja tarjoukset

15% tarjous

Liity Nordic Choice Hotels jäseneksi ja saat 5% – 15 % alennusta hotellihuoneista Clarionissa ja muissa NCH hotelleissa.

Vanhenee: 31.12.2023

Clarion info

Clarion hotellit ovat osa upeaa hotelliketju Nordic Choice Hotelsia

Nordic Choice Hotels tarjoaa kattavan tarjonnan majoituspalveluita Pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Valittavana on korkeatasoista, mutta edullista majoitusta sekä oheispalveluita vapaa-ajan viettoon. Ketjun reilu 200 hotellin valikoimasta Clarion hotellit kattaa miltei puolet. Kaikki ketjun valikoima on jaoteltu hotellien tarjonnan mukaan, mikä helpottaa buukkausten tekemistä.

Palveluiden käyttö on mutkatonta ja joustavaa: Jos kaipaat pelkästään huoneen lentokenttämajoitusta varten, se onnistuu helposti. Jos taas kaipaat ekstraa ruoan tai juomien merkeissä, tai sporttisempaa aktiviteettia sekä fasiliteetteja rentoutumiseen, valikoimasta löytyy tasokkaat hotellit, joista valita. Hotelleista löytyy myös mahdollisuudet erilaisten työtilaisuuksien ja kokousten järjestämiseen. Kokoustilat on helposti nähtävillä nettisivujen erinomaisesta 360֯ -kuvaosiosta.

Varauksen tekeminen ja ekstrat

Ketjun nettisivut on suunniteltu sujuviksi ja yksinkertaisiksi. Sopivaa majoitusvaihtoehtoa voi hakea suodattimella hinnan mukaan tai asiakaskokemusten perusteella. Yksi vaihtoehto on hakea hotellia sijainnin perusteella, joko hakukoneella tai kartasta poimimalla. Hotellilistasta näet heti huoneiden keskihinnan, mikä helpottaa etsintää. Pikakuvakkeissa on myös maininta, jos huone sisältää iltapalan tai sähköisen asiointimahdollisuuden.

Mikäli suunnitelmat eivät vielä ole selkiytyneet, ideoita voi hakea sivuston inspiraatiosivustoilta. Sivulta löytyy kuumia vinkkejä hotellien baaritarjonnasta tai vaikkapa kaupungin parhaista spoteista pulahtaa avantoon. Inspiraatiota voi hakea myös erilaisista top -listoista ja kausiuutisista.

Luotettavuutta hotellin tarjontaan ja palveluihin antaa ketjun anonyymi ilmiantoportaali. Kanavan avulla kuka tahansa, henkilökunnasta asiakkaisiin, voi antaa nimetöntä palautetta, jos huomaa epäkohtia hotellien eettisyydessä tai lainmukaisuudessa. Pitämällä toiminnan läpinäkyvänä ja asianmukaisena, ketju varmistaa asiakkaiden täydellisen viihtymisen.

Jäsenyys tarjoaa valtavasti etuja ja hintatakuu alati edulliset hinnat

Monipuolisia tarjouksia ja alennuksia saa liittymällä ketjun klubiin. Jäsenedut koskevat niin yöpymistä kuin oheispalvelujakin ja jäsenyyttä on tarjolla neljässä tasossa. Jäsenyys määräytyy asiakkaan käyttötason mukaan siten, että jokaisesta asiakastapahtumasta kertyy pisteitä. Platinum -jäsenet esimerkiksi saavat salioikeuden veloituksetta ja Golden -tasolla huoneen luokituksen voi kohottaa korkeammalle. Kaikki jäsentasot tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja ja jopa aloitustaso tarjoaa mukavaa ekstraa.

Alennuskoodit saa lunastettua kätevästi sille erikseen suunnitellulla linkillä, joka löytyy varausosion alta suoraan etusivulta. Hotelliketjun hintatakuu vakuuttaa, että huonevaraus on aina edullisin tehdä heidän omien sivujensa tai sovelluksen kautta. Jos asiakas sattuu löytämään huonevarauksen huokeampaan hintaan toisaalta, se on sitoutunut maksamaan erotuksen hyvityksenä suoraan asiakkaalle. Näin yritys varmistaa, että asiakas voi aina luottaa edullisten hintojen paikkansapitävyyden.

Asiakaspalvelu auttaa monessa kanavassa

Hotellisivuston UKK-osio on kattava ja aiheet on jaettu kategorioittain yleisistä ehdoista lisävuoteen varaukseen, ja kaikkeen siltä väliltä. Lisätietoa voi myös pyytää lomakkeella, joihin ketju on sitoutunut vastaamaan kolmen arkipäivän sisällä. Akuuteissa asioissa auttaa puhelintuki, joka palvelee asiakkaita aina maanantaista lauantaihin. Jäsenille on tarjolla erityispalveluja sähköisistä peruutuksista digitaalisiin ostotapahtumiin. Palvelukonsepti on siis kattava ja jokainen valitsee, mikä itselle parhaiten sopii.

Clarion hotellissa viihdyt helposti pidempäänkin

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*