30% tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 114 päivää

Clarion: Varaa kolme hotelliyötä ja saat 30 % alennuksen

Varaa nyt Clarionista tai muusta valikoidusta Strawberryn hotellista 3 peräkkäistä yötä ja saat 30% alennuksen. Varattavissa ajalle 20. – 18.8 2024.

NNI3CAMBRX
Katso tarjous
20% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 114 päivää

Clarion: Varaa 2 peräkkäistä hotelliyötä ja saat 20 % alennuksen

Varaa nyt Clarionista tai muusta valikoidusta Strawberryn hotellista 2 peräkkäistä yötä ja saat 20% alennuksen. Varattavissa ajalle 20. – 18.8 2024.

U59N76QOB2
Katso tarjous
25% tarjous
Lunastettu 59 kertaa • Voimassa 192 päivää

Clarion: Jopa 25% alennus Strawberryn hotellivarauksiin

Saat jopa 25% alennuksen, kun tilaat Strawberry-hotellien uutiskirjeen.

700Y5VTTKD
Katso alennuskoodi
15% tarjous
Lunastettu 16 kertaa • Voimassa 236 päivää

Jopa 15% alennukset Nordic Choice Hotels majoituksista

Liity Nordic Choice Hotels jäseneksi ja saat 5% – 15 % alennusta hotellihuoneista Clarionissa ja muissa NCH hotelleissa.

972X7XSK2N
Katso tarjous

Koe huumaavat elämykset

Nykyisen Strawberry hotelliyrityksen osana toimiva Clarion Hotel tuo skandinaaviseen hotellikattaukseen tuulahduksen kapinahenkeä ja ultra-moderneja vivahteita. Hotellien lähtöajatuksena ei ole pelkästään tarjota ainutlaatuista majoitusta vaan konsepti pitää sisällään koko kattauksen elämyksiä, joita voit matkallasi nauttia.

 

Eri tyyppisistä huoneista valitset helposti tyyliisi sopivan, mutta hotellit tarjoavat myös palveluita, joilla rikastutat visiittiäsi tehden siitä ikimuistoisen. Vieraile yksin tai yhdessä, et koe olevasi yksin. Clarion pitää huolen, että tunnet olosi erityiseksi.

Urbaanien edelläkävijöiden palvelua

Clarion ei jätä hotellikokemusta peruspalveluiden varaan. Hotelleista löytyy monenlaisia vapaa-ajan mahdollisuuksia, kulinaristisista nautinnoista spa-osastoihin. Lisäksi Clarion Community Club järjestää aktiviteetteja ja tapahtumia, joissa pääset nauttimaan samanhenkisen seuran lisäksi mielekkäästä tekemisestä eri taiteenmuotojen, deittailun tai vaikkapa liikunnan parissa.

Koe pääkaupungin syke uudessa valossa

Hotel Clarion Jätkänsaaressa, Helsingissä, tarjoaa erityisen irtioton lähellä:

  • 425 huolella suunniteltua, modernia huonetta ja sviittiä
  • Skyroom avaa ennennäkemättömän kattonäköalan koko Helsingin ylle
  • Rentoa olemista ja erinomaista ruokaa tarjoava The Social Bar & Bistro
  • Katolla sijaitseva ulkoilma-allas, sauna sekä ultra-moderni kuntosali

Suosituimmat Clarion alennuskoodit ja tarjoukset

25% tarjous

Saat jopa 25% alennuksen, kun tilaat Strawberry-hotellien uutiskirjeen.

Vanhenee: 01.11.2024

20% tarjous

Varaa nyt Clarionista tai muusta valikoidusta Strawberryn hotellista 2 peräkkäistä yötä ja saat 20% alennuksen. Varattavissa ajalle 20. – 18.8 2024.

Vanhenee: 15.08.2024

15% tarjous

Liity Nordic Choice Hotels jäseneksi ja saat 5% – 15 % alennusta hotellihuoneista Clarionissa ja muissa NCH hotelleissa.

Vanhenee: 15.12.2024

30% tarjous

Varaa nyt Clarionista tai muusta valikoidusta Strawberryn hotellista 3 peräkkäistä yötä ja saat 30% alennuksen. Varattavissa ajalle 20. – 18.8 2024.

Vanhenee: 15.08.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin Clarion verkkokaupassa

Lahja
Lunastettu 45 kertaa • • Voimassa 67 päivää

Hanki Holiday Club -lahjakortti ja ilahduta ystävää reissulahjalla!

Hanki lahjakortti Holiday Clubille ja ilahduta ystävää! Lahjakortin voi käyttää kylpylälomaan tai hemmotteluhoitoihin. Voit ladata myös vapaasti käytettävän arvolahjakortin.

YRT8E29LD8
Katso tarjous
20% tarjous
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 229 päivää

Varaa Expedian kautta ajoissa ja säästä 20% valikoiduista majoituksista

Varaa matkasi Expedian kautta 60 vuorokautta etukäteen ja saat 20%, tai jopa 45% alennusta valikoiduista majoituksista.

WY1QTUBVDS
Katso tarjous
15% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • • Voimassa 222 päivää

Varaa Expedian kautta ja säästä keskimäärin 15% hotellivarauksista

Rekisteröidy ja kirjaudu Expedia Rewards -tilille, ja voit säästää keskimäärin 15 % tuhansista hotelleista. Alennetut hinnat tunnistat keltaisesta Jäsenhinta-merkistä. Samalla ansaitset pisteitä ehdot täyttävistä varauksista.

1ZHWHEBGLE
Katso tarjous
50% tarjous
Lunastettu 39 kertaa • • Voimassa 228 päivää

Scandic Hotels: Varaa hotelliyö Suomessa 50% alennuksella

Hyödynnä Scandic Hotels palkintopisteitäsi ja varaa hotelliyö Suomessa 50% alennuksella. Voit varata palkintoyöt tarjoushintaan valituissa hotelleissa Suomessa.

8B853YFJ9U
Katso tarjous
10% alennuskoodi
Lunastettu 10 kertaa • • Voimassa 166 päivää

10% alennuskoodi ensimmäiseen varaukseen Forenomilla

Saat 10 % alennusta ensimmäisestä varauksestasi mihin tahansa Forenomin kohteeseen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa. Saat edun tilaamalla uutiskirjeen.

69DN7WQ12U
Katso alennuskoodi
> T&Cs
> Close T&Cs
Alennus koskee uusia verkkokauppavarauksia, joiden kesto on max. 14 vuorokautta ja se on käytettävissä kerran. Alennusta ei voi käyttää jo olemassa oleviin varauksiin.
50% alennus
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 166 päivää

Saat majoituksen jopa puoleen hintaan, kun yövyt Forenomilla vähintään viikon!

Kun viivyt Forenomin majoituksissa vähintään viikon, saat 50% alennuksen majoituksesta. Kokeile nyt uuden aikakauden asumisratkaisua Forenomilla.

VW867NDB5H
Katso tarjous

Clarion - Päivän parhaat vinkit:

Klubijäsenyys

Klubijäsenyys mahdollistaa parhaat tarjoukset. Jäsenyystasot on jaettu neljään osaan, joista jokaisesta löytyy runsaasti alevalikoimaa ja muita etuja.

Hintatakuu

Ketjun hintatakuu takaa, että edullisimmat varaukset teet yrityksen omilta kanavilta. Yritys maksaa erotuksen, mikäli edullisempi hinta löytyy toisaalta.

Eettinen toiminta

Väärinkäytöksille ja epäeettiselle toiminnalle löytyy oma anonyymin ilmianto -kanava. Yrityksen tavoite on pitää toiminta läpinäkyvänä.

Clarion info

Clarion hotellit ovat osa upeaa hotelliketju Nordic Choice Hotelsia (nykyinen Strawberry)

Strawberry tarjoaa kattavan tarjonnan majoituspalveluita Pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Valittavana on korkeatasoista, mutta edullista majoitusta sekä oheispalveluita vapaa-ajan viettoon. Ketjun reilu 200 hotellin valikoimasta Clarion hotellit kattaa miltei puolet. Kaikki ketjun valikoima on jaoteltu hotellien tarjonnan mukaan, mikä helpottaa buukkausten tekemistä.

Palveluiden käyttö on mutkatonta ja joustavaa: Jos kaipaat pelkästään huoneen lentokenttämajoitusta varten, se onnistuu helposti. Jos taas kaipaat ekstraa ruoan tai juomien merkeissä, tai sporttisempaa aktiviteettia sekä fasiliteetteja rentoutumiseen, valikoimasta löytyy tasokkaat hotellit, joista valita. Hotelleista löytyy myös mahdollisuudet erilaisten työtilaisuuksien ja kokousten järjestämiseen. Kokoustilat on helposti nähtävillä nettisivujen erinomaisesta 360֯ -kuvaosiosta.

Varauksen tekeminen ja ekstrat

Ketjun nettisivut on suunniteltu sujuviksi ja yksinkertaisiksi. Sopivaa majoitusvaihtoehtoa voi hakea suodattimella hinnan mukaan tai asiakaskokemusten perusteella. Yksi vaihtoehto on hakea hotellia sijainnin perusteella, joko hakukoneella tai kartasta poimimalla. Hotellilistasta näet heti huoneiden keskihinnan, mikä helpottaa etsintää. Pikakuvakkeissa on myös maininta, jos huone sisältää iltapalan tai sähköisen asiointimahdollisuuden.

Mikäli suunnitelmat eivät vielä ole selkiytyneet, ideoita voi hakea sivuston inspiraatiosivustoilta. Sivulta löytyy kuumia vinkkejä hotellien baaritarjonnasta tai vaikkapa kaupungin parhaista spoteista pulahtaa avantoon. Inspiraatiota voi hakea myös erilaisista top -listoista ja kausiuutisista.

Luotettavuutta hotellin tarjontaan ja palveluihin antaa ketjun anonyymi ilmiantoportaali. Kanavan avulla kuka tahansa, henkilökunnasta asiakkaisiin, voi antaa nimetöntä palautetta, jos huomaa epäkohtia hotellien eettisyydessä tai lainmukaisuudessa. Pitämällä toiminnan läpinäkyvänä ja asianmukaisena, ketju varmistaa asiakkaiden täydellisen viihtymisen.

Jäsenyys tarjoaa valtavasti etuja ja hintatakuu alati edulliset hinnat

Monipuolisia tarjouksia ja alennuksia saa liittymällä ketjun klubiin. Jäsenedut koskevat niin yöpymistä kuin oheispalvelujakin ja jäsenyyttä on tarjolla neljässä tasossa. Jäsenyys määräytyy asiakkaan käyttötason mukaan siten, että jokaisesta asiakastapahtumasta kertyy pisteitä. Platinum -jäsenet esimerkiksi saavat salioikeuden veloituksetta ja Golden -tasolla huoneen luokituksen voi kohottaa korkeammalle. Kaikki jäsentasot tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja ja jopa aloitustaso tarjoaa mukavaa ekstraa.

Alennuskoodit saa lunastettua kätevästi sille erikseen suunnitellulla linkillä, joka löytyy varausosion alta suoraan etusivulta. Hotelliketjun hintatakuu vakuuttaa, että huonevaraus on aina edullisin tehdä heidän omien sivujensa tai sovelluksen kautta. Jos asiakas sattuu löytämään huonevarauksen huokeampaan hintaan toisaalta, se on sitoutunut maksamaan erotuksen hyvityksenä suoraan asiakkaalle. Näin yritys varmistaa, että asiakas voi aina luottaa edullisten hintojen paikkansapitävyyden.

Asiakaspalvelu auttaa monessa kanavassa

Hotellisivuston UKK-osio on kattava ja aiheet on jaettu kategorioittain yleisistä ehdoista lisävuoteen varaukseen, ja kaikkeen siltä väliltä. Lisätietoa voi myös pyytää lomakkeella, joihin ketju on sitoutunut vastaamaan kolmen arkipäivän sisällä. Akuuteissa asioissa auttaa puhelintuki, joka palvelee asiakkaita aina maanantaista lauantaihin. Jäsenille on tarjolla erityispalveluja sähköisistä peruutuksista digitaalisiin ostotapahtumiin. Palvelukonsepti on siis kattava ja jokainen valitsee, mikä itselle parhaiten sopii.

Clarion hotellissa viihdyt helposti pidempäänkin

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka pääsen liittymään jäseneksi ja miten se toimii?

Clarion Hotel on nykyisin osa skandinaavista Strawberry-hotellikokonaisuutta. Strawberry tarjoaa jäsenyyttä, jonka puitteissa voit kerätä jäsenetuja, palkintopisteitä ja palkintoöitä. Jäseneksi pääset varausvaiheessa ruksaamalla ”Liity jäseneksi”. Rekisteröityminen vaatii osoitteen ja syntymäajan. Kertyvät pisteet näkyvät selkeästi aina varauksen teon yhteydessä.

Miten varaus tapahtuu?

Löydät Clarionin sivuilta ”Book Now” -linkin, joka johdattaa hotellin emoyhtiön strawberryhotels.fi sivujen varausjärjestelmään. Varausjärjestelmästä pääset valitsemaan Clarion-hotellin 85 vaihtoehdon joukosta. Voit myös hakea sopivaa vaihtoehtoa sivun ylälaidasta valitsemasi kohteen ja matkustusajan perusteella, jolloin valikkoon tulee kaikki Strawberry hotellit. Strawberry-hotellit sijaitsee Pohjoismaissa.

Millainen Clarionin hintataso on, voinko löytää halpaa majoitusta?

Kyllä, Clarion hotellit tarjoaa aina monen hintakategorian huoneita. Hotellit on isoja, joten valinnanvaraa riittää monenlaisille matkustajakokoonpanoille ja -budjeteille. Huoneiden lisäksi hintoihin sisältyy koko hotellielämys, joten ne ovat hinta-laatusuhteeltaan asiakasystävällisiä.

Onko kaikki Clarion hotellit kaupunkien keskustoissa?

Ei ole, mutta Clarion pyrkii hotellisijoituksissaan siihen, että se palvelee matkustajia monenlaisissa tarpeissa. Tästä syystä hotellit sijaitsevat keskeisten palveluiden äärellä. Esimerkiksi Suomessa toinen Clarion hotelleista on sijoitettu Vantaan Aviapolikseen, mistä on suora yhteys Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*