0€ Kokeile ilmaiseksi
Lunastettu 33 kertaa • Voimassa 8 päivää

Bookbeat: 60 päivän maksuton kokeilujakso tällä alennuskoodilla

Hyödynnä nyt 60 päivän maksuton kokeilujakso BookBeatiin. Kopioi alennuskoodi ja nappaa etusi.

UZJX5UJLZB
Katso alennuskoodi
> T&Cs
> Close T&Cs
Kokeilujakson aikana saat käyttää BookBeatia 40 tuntia maksutta. Tutustu yli 1 000 000 e- ja äänikirjaan ja valitse suosikkisi. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa. Tarjous koskee uusia asiakkaita.
50% tarjous
Lunastettu 35 kertaa • Voimassa 161 päivää

Bookbeat opiskelijoille nyt puoleen hintaan!

Opiskelijana saat BookBeat Basicin alekoodilla edulliseen hintaan vain 4,99 €/kk. Säästä 50%!

I2T0CLRYDP
Katso alennuskoodi
4,90€ tarjous
Lunastettu 23 kertaa • Voimassa 161 päivää

Lisää lisäprofiili Bookbeat Basiciin vain 4,90€/kk!

Saat Bookbeatilta Basic-tilaukseen lisäprofiilin edulisesti hintaan 4,90 €/kk per lisäprofiili.

FHY1LCFTZP
Katso tarjous
0€ 1 kk ilmaiseksi
Lunastettu 109 kertaa • Voimassa 87 päivää

Kokeile BookBeatia 1 kk ilmaiseksi!

Saat 1 kuukauden ilmaisen kokeilujakson BookBeatilla. Nauti yli 500 000 loistavasta kirjasta ilman sitoutumista.

0G8YSNZVOH
Katso tarjous

Opiskelija-alennus tarjoaa edullisen ja rentouttavan harrastuksen

Opiskelijoiden iloksi Bookbeat muistaa kiireistä opiskelijaa tarjoamalla sopivaa kuukausipakettia puoleen hintaan. Maksat vain 4,99 € kuukauden kuunteluista ja rentoudut opiskelujen ohessa jopa 20 tuntia kuuntelemalla tai lukemalla mitä monipuolisimpia kirjallisuuden helmiä. Mikä ihana ja edullinen tapa viettää vapaa-aikaa!

Ilmainen kokeilu pehmeään laskuun

Verkkokauppa on ymmärtänyt upeasti kokeilujakson tärkeyden. Kokeilujakso on jopa 30 päivää, etkä maksa ajasta mitään. Jakso ei myöskään sitouta, eli voit peruuttaa tilauksen ilman ylimääräisiä kuluja.

 

Ensikertaa äänikirjoihin tutustuvalle jakso on tärkeä, siinä voi tunnustella, onko äänikirjat oma juttu. Toisaalta 30 päivää harjaannuttaa hyvin äänikirjojen kuunteluun, joka voi aluksi tuntua vieraalta. Mikäli e- ja äänikirjat ovat tuttuja, kokeilujakso on erinomainen tapa päästä sukeltamaan juuri Bookbeatin kattavaan valikoimaan.

Syvennä tietoasi ja opi uutta!

Bookbeatin kirjat eivät pelkästään viihdytä tai sivistä, vaan valikoimasta löytyy myös erinomainen mahdollisuus kehittää oppia uutta. Tietoon perustuvia aihealueita löytyy laidasta laitaan, kuten:

  • Yhteiskunta & Kulttuuri
  • Politiikka & Sota
  • Ruoka & Juoma
  • Talous & Business
  • Kielet

Suosituimmat BookBeat alennuskoodit ja tarjoukset

50% tarjous

Opiskelijana saat BookBeat Basicin alekoodilla edulliseen hintaan vain 4,99 €/kk. Säästä 50%!

Vanhenee: 31.12.2024

0€ Kokeile ilmaiseksi

Hyödynnä nyt 60 päivän maksuton kokeilujakso BookBeatiin. Kopioi alennuskoodi ja nappaa etusi.

Vanhenee: 31.07.2024

4,90€ tarjous

Saat Bookbeatilta Basic-tilaukseen lisäprofiilin edulisesti hintaan 4,90 €/kk per lisäprofiili.

Vanhenee: 31.12.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

0€ Ilmainen kokeilu
Lunastettu 15 kertaa • Voimassa 0 päivää

Bookbeatin mahtava kesätarjous: Kokeile nyt 90 päivää ilmaiseksi!

Bookbeatin mahtava kesätarjous takaa sinulle nyt 90 päivää ilmaista kuunteluaikaa. Kokeile Bookbeatin äänikirjoja ja e-kirjoja ja nauti lukuelämyksistä maksutta. Toimi nyt, sillä tarjous päättyy pian.

8W0XOOVKAX
Katso tarjous
> T&Cs
> Close T&Cs
Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yhteensä 30 tuntia, minkä jälkeen tilaus maksaa alkaen 9,99 €/kk. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.
0€ 60 päivää ilmaiseksi
Lunastettu 11 kertaa • Voimassa 0 päivää

Bookbeat superetu: Nappaa 60 päivän maksuton kokeiluetu tällä alennuskoodilla!

Hyödynnä nyt Bookbeatin superetu ja voit nauttia äänikirjoita 60 päivää veloituksetta. Alennuskoodi on kaikille uusille BookBeat-käyttäjille.

G8VNZS06M9
Katso alennuskoodi
> T&Cs
> Close T&Cs
Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.
0€ 60 päivää ilmaiseksi
Lunastettu 14 kertaa • Voimassa 0 päivää

Bookebeat: 60 päivää maksutonta kokeilua alekoodilla

Saat nyt Bookbeatille 60 päivää maksutonta kokeilua. Koodi kaikille uusille BookBeat-käyttäjille.

BNQ1QX9XEO
Katso alennuskoodi
9,90€ tarjous
Lunastettu 15 kertaa • Voimassa 0 päivää

Kuuntele BookBeat äänikirjoja nyt vain 9,90€ / kk

BookBeatin Basic -paketti vain 9,99 €/kk. Voit kuunnella ja lukea kirjoja jopa 20 tuntia kuukaudessa.

520ZA7QKMV
Katso tarjous

Samankaltaisia kuponkeja kuin BookBeat verkkokaupassa

50% alennus
Lunastettu 13 kertaa • • Voimassa 40 päivää

Storytel: Basic-tilaus 2 kuukautta puoleen hintaan – vain 4,99€ / kk!

Storytelista saat nyt Basic-tilauksen 2 kuukautta puoleen hintaan, vain 4,99 € / kk. Basic-tilaus on edullinen vaihtoehto, joka kuuntelet ja luet vähän vähemmän.

Z39X8WFR4I
Katso tarjous
16,99€ Lahjakortti
Lunastettu 13 kertaa • • Voimassa 70 päivää

Osta Storytel lahjakortti alk. 16,99€ ja ilahduta kirjojen ystävää!

Mietitkö lahjaideaa kirjojen ystävälle? Hanki nyt Storytel -äänikirjapalvelu lahjaksi alkaen 16,99€. Storytel lahjjkortti on kestävä ja ekologinen lahja.

KKZYLVLFU4
Katso tarjous
10% alennuskoodi
Lunastettu 2 kertaa • • Voimassa 131 päivää

10% alennuskoodi ParasKIrjani.fi-verkkokauppaan!

Kaikille uusille ParasKirjani uutiskirjeen tilaajille 10 % alennukoodi seuraavaan tilaukseen. Saat koodin liittymällä postituslistalle.

G04NNNOTM3
Katso alennuskoodi
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 131 päivää

Ilmainen toimitus ParasKirjani -verkkokauppaan!

Saat ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 45 € tilauksiin. Tilaa lahjaksi oman tilauksesi yhteydessä ja säästä postikuluissa.

BookBeat - Päivän parhaat vinkit:

Kokeile maksutta

Uudet asiakkaat saavat kokeilla BookBeat-palvelua maksutta kuukauden ajan.

Ei sitoutumispakkoa

BookBeat ei vaadi sitoutumista pidempään tilaukseen, vaan sen voi katkaista milloin haluaa.

Lahjakortti

Muista kirjojen ystävää ostamalla lahjaksi kätevä BookBeat-lahjakortti.

BookBeat info

BookBeatissa kuuntelet äänikirjoja loputtomasti

Suomen suosituin äänikirjapalvelu Bookbeat tarjoaa kuunneltavaa jopa reilu 800 000 kirjan valikoimallaan. Äänikirjoja on pienemmille ja isommille kirjojen ystäville ja kuuntelupaketin voi valita juuri omien tarpeiden sekä ajankäytön mukaan, Bookbeatilla et siis maksa turhasta. Palvelun käyttö on joustavaa, eli jos tilanteesi muuttuu, voit vaihtaa pakettia tai lopettaa tilauksen kokonaan.

Bookbeatin hyllystä löydät klassikot, runokokoelmat ja jännityksentäyteiset dekkarit. Ja jos kaipaat toisenlaista sivistystä, valikoimasta löytyy tietokirjallisuutta ja historiallisia elämänkertoja. Lasten satuhetkiin löytyy myös laaja kattaus vaihtoehtoja, joiden kautta kirjojen maailmaan on helppo upota.

Bookbeatin palveluissa on monenlaisia tapoja säästää, ei siis ihme, että se on jopa tuhansien suomalaisten suosikkikirjapalvelu. Opiskelijat on huomioitu erillisellä tarjouksella ja mikä parasta, äänikirjoja voi kuunnella mihin tahansa menetkin, jopa nettiyhteyksien tuolla puolen. Äänikirjojen lisäksi palvelusta löytyy luettavaa, joka kulkee kevyesti mukana perinteisten kovakantisten sijaan.

Ilahduta itseäsi tai läheistäsi kattavalla vapaa-ajan paketilla

Oletko joskus kuullut sanonnan ”lukeminen kannattaa aina”? Totuus on että lukeminen kannattaa edelleen, mutta niin myös kirjojen kuuntelu. Äänikirjojen kuuntelu on kiireisen ihmisen valinta, kun haluat yhdistää vaikkapa kävelylenkin samalla suosikkikirjojasi kuunnellen. Tai miten olisi siivous ja kirjat?

Toisaalta äänikirjan kuuntelu pelkästään paikallaan maaten on mitä rentouttavinta ajanvietettä, ja koska harvalla on saatavilla aitoa kirjanlukijaa sohvan tai sängyn reunalle, Bookbeatin ammattilukijat hoitavat homman kotiin.

Kirjat avartavat maailmaa, mutta niiden avulla voit myös tietoisesti opiskella uusia taitoja. Bookbeatista löytyy valtava määrä itsensä kehittämiseen liittyvää kirjallisuutta. Olitpa kiinnostunut henkisestä hyvinvoinnista tai vaikkapa bisneselämään tarvittavista taidoista, Bookbeatin valikoimasta löydät omasi. Tai mitäpä jos opettelisit uuden kielen? Kielivalikoimassa on lukuisia vaihtoehtoja.

Kirjavalikoiman runsaus mahdollistaa useamman opuksen lukemisen ”kerralla”, voit valita sopivaa kuunneltavaa kuhunkin tilanteeseen soveltaen. Perheellinen voi helpottaa arjen kiireitä antamalla lasten kuunnella satunsa ammattilukijan suusta. Itsesi lisäksi voit hemmotella läheistä verkkokaupasta löytyvällä lahjakortilla.

Aloittelija pääsee lukijoiden siiville veloituksetta

Kirjapalvelusta löytyy monipuolinen tarjonta vaihtoehtoja, joilla voit tehdä kuuntelusta edullisempaa. Alkajaistarjouksena Bookbeat tarjoaa kuukauden maksuttoman kokeilujakson, jonka aikana voit kätevästi testailla miten kuuntelu sopii omaan arkeesi.

Muista, että jos et ole aiemmin kuunnellut kirjoja, voi viedä hetken ennen kuin pääset vauhtiin. Kirjojen kuuntelu lukemisen sijaan voi siis vaatia joskus hieman totuttelua. Ilmaiskuukausi onkin erinomainen tapa sukeltaa kuuntelun kiehtovaan maailmaan sekä tutustua Bookbeatin valtavaan valikoimaan.

Valitse eduista sopivin

Perhetili mahdollistaa useamman henkilön samanaikaisen tilin käytön, jolloin lisäkäyttäjien kuukausihinta tulee yksittäistilausta edullisemmaksi. Perhetiliin voi liittää enintään 5 käyttäjää. Tilin jakaminen ei tarkoita yhteistä profiilin käyttöä, vaan kaikille käyttäjille on luotavissa omat profiilit, johon voi lisätä omia suosikkeja ja tallentaa keskenjääneet kirjat. Edullista ja kätevää!

Opiskelijat saavat tuntikohtaisen kuuntelupaketin puoleen hintaan. Myös peruskuuntelijan kannattaa valita paketti sen mukaan, mitä todellinen kuuntelukapasiteetti on. Ottaaksesi parhaat edut ja tarjoukset talteen, muista käyttää alennuskoodia tilauksen teossa. Alennuskoodi syötetään tilin luomisen yhteydessä sille avautuvaan sarakkeeseen tilaajatietojen alle.

Millainen Bookbeat äänikirjan kuuntelija sinä olet?

Näin lisäät alennuskoodin

Tilaa itsellesi laatuaikaa alennuskoodein alennettuna

Bookbeatin alennuskoodit kuljettavat kuulijan parhaisiin kirjaelämyksiin edullisesti. Ota siis itsellesi sopiva alennuskoodi talteen ja hyödynnä se upeisiin kuuntelu- ja lukuhetkiin.

Bookbeat verkkosivuilla alekoodin lisääminen

Alennuskoodin käyttäminen verkkokaupassa käy helposti:

1
Valitse verkkokaupan ylälaidasta ”Ilmainen kokeilu”
2
Luo tili syöttämällä tietosi ja hyväksymällä käyttöehdot
3
Klikkaa ”Luo tili”-painikkeen alapuolella olevaa ”Minulla on alennuskoodi”-linkkiä ja syötä alennuskoodi avautuvalle riville -> Klikkaa ”Luo tili”

Usein kysytyt kysymykset

Saako verkkokaupasta lahjakortteja?

Saa toki. Bookbeatin valikoima sisältää lasten, nuorten ja aikuisten kirjallisuutta, eli lahjakortti sopii aivan kaikenikäisille. Lahjakortteja on saatavilla kahtena pakettina. Basic sisältää 20 h / kk ja Premium 100 h / kk kuunneltavaa, mutta pienemmän paketin saa helposti myöhemmin päivitettyä, jos lahjansaaja haluaa enemmän kuuntelutunteja.

Kuinka pitkäksi aikaa kirjadiiliin pitää sitoutua?

Kaikki Bookbeatin kirjapaketit maksetaan kuukaudeksi kerrallaan ja sopimuksen voi päättää koska tahansa. Jos koet, että aikasi ei riitä ostamaasi pakettiin, voit myös päivittää sen pienempään, jolloin myös maksat vähemmän.

Voinko kuunnella kirjoja useammalla laitteella?

Kyllä, voit ladata sovelluksen ja kirjautua enintään 5 laitteelle yhtä aikaa. Tilauksella voi kuitenkin kuunnella ja lukea kirjoja vain yhdeltä laitteelta kerrallaan. Tilaus on aina henkilökohtainen ja sitä ei ole tarkoitettu jaettavaksi, lukuun ottamatta perhetiliä, jota on mahdollisuus käyttää useammalta laitteelta yhtä aikaa.

Voinko käyttää Bookbeatia lomamatkalla?

Kyllä, totta kai. Huomioi, että jos matkustat kauemmas, nettiliittymäsi ei välttämättä yllä kattamaan verkkoa ja wifiä ei ole mahdollisesti saatavilla. Paras tapa varautua matkaan on ladata kirjoja valmiiksi laitteelle, jolloin voit kuunnella ja lukea niitä offline-tilassa, minne ikinä menetkin.

Kuinka kuukausitilaus maksetaan?

Kuukausimaksu veloitetaan automaattisesti tililtäsi. Tästä syystä maksukortin tiedot (korttinumero, voimassaoloaika sekä CVC-koodi) tulee syöttää ja tallentaa tilausvaiheessa verkkokaupan järjestelmään.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*