50% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 177 päivää

Jopa 50% alennukset Boohoo -verkkokaupassa – osta naisten muotia nyt huippuedullisesti!

Shoppaile nyt naisten muotia huippuedullisesti Boohoo ale-osastolla, juhlamekkoja, housuja, paitoja, takkeja ja asusteita jopa 50% alennuksilla.

Z2WLP2GLUT
Katso tarjous
10% alennuskoodi
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 177 päivää

10% alennuskoodi Boohoo -verkkokauppaan!

Saat 10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi Boohoo – verkkokaupassa, kun tilaat heidän uutiskirjeen.

P0LN9HZYWG
Katso alennuskoodi

Suosituimmat Boohoo alennuskoodit ja tarjoukset

10% alennuskoodi

Saat 10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi Boohoo – verkkokaupassa, kun tilaat heidän uutiskirjeen.

Vanhenee: 01.12.2023

50% tarjous

Shoppaile nyt naisten muotia huippuedullisesti Boohoo ale-osastolla, juhlamekkoja, housuja, paitoja, takkeja ja asusteita jopa 50% alennuksilla.

Vanhenee: 01.12.2023

Boohoo info

Boohoo myy muotia kaikenkokoisille naisille

Oletpa sitten kokoa S tai XXL, Boohoo tarjoaa parhaat muotivaatteet jokaiselle koolle. Muotia ja mukavuutta edustava Boohoo on täydellinen verkkokauppa vaatteita shoppaileville naisille – ja miksei myös miehillekin. Heti etusivulta pääsemme kurkistamaan ihanaan juhlavaatemallistoon, jonka tarjonta kääntää varmasti katseet kadulla. Eikä valikoima suinkaan rajoitu pelkästään juhlavaatteisiin, vaan mukana on monenlaista päälle pantavaa moneen eri tilaisuuteen.

Boohoo haluaa tarjota mukavuutta kaikenkokoisille naisille ja sen mallistoista löytyy myös oma osastonsa plus-kokoisille ja raskaana oleville. Mallistoihin kuuluu kaikkea aina alusvaatteista asusteisiin ja mukana on myös laaja valikoima erilaisia kenkiä. Erilaiset hameet ja mekot löytyvät omasta valikostaan, jonka sisään uppoaa pidemmäksikin aikaa. Mukana on nimittäin niin ihania hameita, että eteen tulee melkein jopa valinnanvaikeus.

Onneksi hinnat ovat kuitenkin täällä edullisia, joten voit tilata useamman tuotteen yhtä aikaa. Sivustoa ei ole vielä käännetty suomeksi, mutta se on muuten hyvin optimoitu suomalaisille asiakkaille. Saat heti näkyviin euro hinnat ja näet parhaimmat toimitustavat Suomeen.

Ennennäkemätön tarjousosasto ja loistavia alennuskoodeja

Jos etsit edullista shoppailupaikkaa, niin olet tullut oikeaan osoitteeseen. Boohoo tarjoaa uskomattoman tarjousosaston, josta eivät tuotteet ihan heti lopu kesken. Pystyt etsimään tarjoustuotteita koon, värin, tyylin, hinnan ja brändien mukaan. Tarjouksia löytyy lähes kaikista tuotteista mitä sivustolta vain suinkin löytyy. Mukana on loistavia alennuskoodeja kenkiin, shortseihin, hameisiin, alusvaatteisiin ja ihan kaikkeen.

Tarjoukset eivät myöskään keskity pelkästään poistuviin tuotteisiin, vaan mukana on hyviä etuuksia uutuuksiinkin. Kannattaa myös tilata uutiskirje, jonka mukana saat heti alkuun 10 % alennuskoodin. Boohoo on todella aktiivinen kaikilla eri sosiaalisen median kanavilla, joten ota nekin seurantaan. Niiden kautta näet uusimmat tarjoukset, mielenkiintoisimmat uutiset ja pääset osallistumaan erilaisiin kilpailuihin. Boohoo Insider on verkkokaupan erikoisohjelma, joka tarjoaa jäsenilleen yksinoikeudella mahtavia tarjouksia.

Nopeat toimitukset ja tutut maksutavat

Boohoo on ympäri maailmaa toimiva yritys, mutta se pystyy tarjoamaan melko nopeat toimitukset suomalaisille asiakkailleen. Toimitusajat ovat noin 4–7 päivää ja tilauksen yhteydessä lähetetään aina seurantanumero. Sen avulla asiakkaan on helppo seurata oman paketin kulkua. Boohoo tarjoaa hyvin soveltuvia maksutapoja suomalaisille, sillä mukana on niin pankkikortit, PayPal kuin Klarnakin. Ilmaisia toimituksia ei kuitenkaan valitettavasti tarjota, mutta noin 8 € toimitusmaksu ei paljon päätä huimaa.

Vaikka Boohoo ei toimikaan suomeksi, on tilauksen tekeminen melko helppoa ja vaivatonta. Sivusto on todella selkeä ja tarjolla on myös asiakaspalvelu, johon voi esittää kysymyksiä. Kannattaa kuitenkin katsoa ensin FAQ-osiosta, jos vastaus omaan kysymykseen löytyy sitä kautta. Verkkokauppaan saa yhteyden livechatin, sähköpostin ja kaikkien sosiaalisen median kanavien kautta. Voit käyttää apuna vaikka tietokonekääntäjää, jos englanti ei taivu tarpeeksi hyvin.

Boohoo tarjoaa kestävää muotia ja tyyliä myös julkkisten suunnittelemana

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*