25% tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 207 päivää

Lasten vaatteet jopa 25% alennuksella – Björn Borgin outletissa

Björn Borgilla lasten vaatteet, kengät, tennarit, t-paidat, alusvaatteet ja hupparit jopa 25% alennuksella. Suuntaa Björn Borgin lasten outletiin.

D86Z281C4K
Katso tarjous
25% tarjous
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 207 päivää

Björn Borg: Naisten outletissa tuotteita jopa -25%

Suuntaa Björn Borgin naisten outlet-osastolle ja löydä treenivaatteita jopa 25% alennuksella.

W1L6QZ6QUB
Katso tarjous

Suosituimmat Björn Borg alennuskoodit ja tarjoukset

25% tarjous

Björn Borgilla lasten vaatteet, kengät, tennarit, t-paidat, alusvaatteet ja hupparit jopa 25% alennuksella. Suuntaa Björn Borgin lasten outletiin.

Vanhenee: 31.12.2023

25% tarjous

Suuntaa Björn Borgin naisten outlet-osastolle ja löydä treenivaatteita jopa 25% alennuksella.

Vanhenee: 31.12.2023

Björn Borg info

Ruotsalaisbrändi Björn Borg myy sporttiset vapaa-ajan vaatteet ja alusasut

Vuosikymmeniä palvellut ruotsalaisbrändi on tunnettu laadukkaista ja yksinkertaisista vapaa-ajan vaatteista sekä urheiluun soveltuvista asuista. Brändille ominainen sporttisuus näkyy niin päällysvaatteissa kuin alusvaatteissakin, luonnollisesti, onhan yrityksen keulahahmo tenniksessä ansioitunut superstara.

Vaatteiden olemus perustuu kasualiin, mutta tyylikkääseen edustukseen, ja niiden juju piilee käyttömukavuudessa, josta on huolehdittu paitsi materiaaleissa, myös tuotteiden malleissa ja leikkauksissa. Tämän ansiosta vaatteet sekä istuvat, mutta ovat myös ajattomia, jolloin niiden käyttöikä ei ole trendeihin sidottu.

Yritys on sitoutunut ajan hengen mukaisesti kestävyyteen tuotteissaan, mutta myös suunnittelussaan. Toimitukset verkkokaupasta on laajasti saatavilla eri maihin ja Suomeen tilaaminen on erityisen nopeaa, sillä keskusvarasto sijaitsee naapurissamme, Ruotsissa. Asiakaspalvelu edustaa chatissa sekä verkossa ja asiakkaille on tarjolla monenlaisia etuja ja tarjouksia. Björn Borg edustaa skandinaavista laatua joka tasolla.

Korkealuokkainen tuote-esittely ja koko-opas helpottavat ostosten tekoa

Mallistojen ollessa selkeitä ja napakasti rajattuja valinnanvaraa tuo lukuisat värivaihtoehdot. Värejä on saatavilla kirkkaampaan makuun, mutta myös skandityyli maanläheisine sävyineen, sekä mustan ja valkoisen eri variaatioina on hyvin edustettuna. Miehille epätyypillisempää pinkkiä löytyy esimerkiksi svetariseteistä, mikäli haluaa erottua massasta. Kaikki vaatteet ovat vähintään 70 % kestävän kehityksen materiaaleista valmistettu.

Brändin kaikki koot on EU-mitoissa ilmoitettu. Jokaisen vaatteen ja asusteen kohdalta löytyy koko-opas, josta löytyy yksityiskohtaiset mitat kutakin tuotetta koskien. Jos kaikesta huolimatta tulee tilanneensa koon, joka ei vastaa mittoja, yritys on sitoutunut ottamaan tuotteet palautuksena vastaan 30 päivän sisällä tilauksesta. Useimpien tuotteiden kohdalta löytyy myös asiakkaiden palautteita ja tähtipisteytys, mitä tilaajat ovat antaneet.

Tilaajaedut ja erikoistarjoukset

Muista katsastaa kaikki tilaajaedut ennen tilauksen tekemistä. Uutiskirjeen tilaamalla saat heti 10 % alennuskoodin käyttöösi sekä muita vaihtuvia kuukausietuja. Alennustuotteet on helposti löydettävissä verkkokaupan Outletista ja ne on esitelty sekä alennusprosentein että hinnoin. Vaatteiden valintaa helpottaa sivuston erinomaiset tuotekuvat ja tarkasti suunniteltu koko-opas.

Lisää tarjouksia on luvassa liittymällä TEAM BORG-jäseneksi saat 5 % tarjousedun, joka pätee kaikkiin tilauksiin ja pääset keräämään asiakaspisteitä, joita voi käyttää tilauksiin joustavasti. Pisteet tai bonukset kertyvät jokaista käytettyä euroa koskien: 1 € = 10 bonuspistettä. Tiimiläisenä myös tilausten (sekä uusien että vanhojen) seuranta helpottuu ja pääset mukaan eksklusiivisten tarjousten piiriin.

Nopeat toimitukset ja asiakastuki

Suomeen tilatessa toimitusajat ovat 1–2 arkipäivää, juhlapyhien jälkeen 1–3 päivää. Tilaukset on mahdollista saada asiakkaan toiveesta toimipisteeseen tai suoraan kotiovelle ja toimitusta on mahdollista seurata tilauksen yhteydessä lähetetyllä linkillä.

Tilauksiin liittyvät kyselyt hoituvat helposti yrityksen sähköistä kanavaa käyttämällä. Akuuteissa tilanteissa sivustolla palvelee botti, jota kautta voi jättää viestiä asiakaspalveluun, mikäli botti ei osaa antaa vastausta. Kaikkiin kyselyihin pyritään vastaamaan kahden arkipäivän sisällä yhteydenotosta.

Treenaisitko sinä Björn Borg -treenibiisin tahtiin?

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*