Suosituimmat Bemz alennuskoodit ja tarjoukset

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 0 päivää

Ilmainen toimitus tilauksellesi Bemzillä!

Bemz tarjoaa nopean toimituksen ja toimitus annetaan maksutta kaikille yli 150 € tilauksille.

10% alennuskoodi
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 0 päivää

10% alennuskoodi ensimmäiseen tilaukseesi Bemzillä!

Saat heti 10 % alennuskoodin hyödynnettäväksi ensimmäiseen tilaukseesi Bemzillä, kun tilaat Bemz uutiskirjeen.

SNRSVKLUJX
Katso alennuskoodi

Bemz info

Bemz verkkokaupasta hankit uudet päälliset Ikean huonekaluihin

Ruotsalainen Bemz valmistaa IKEA huonekalujen päällisiä, joiden avulla saat uutta ilmettä kotisi sisustukseen. Valikoimaan kuuluu myös muutamia muita tuotteita, mutta painopiste on Ikean eri mallistojen päällisissä. IKEA:n huonekalut ovat tunnetusti todella kestävää laatua ja Bemz tarjoaa loistavan mahdollisuuden herättää vanha huonekalu henkiin sen sijaan, että joudut ostamaan kokonaan uuden.

Päälliset ovat aina kuluvin osa huonekalua, vaikka ne olisivat kuinka kestävistä materiaaleista valmistettuja. Myös kotieläimet, kuten kissat, voivat entisestään vähentää huonekalun päällisen käyttöikää. Toisinaan kodin muun sisustuksen myötä voi herätä myös tarve uudenvärisille päällisille, vaikka ne olisivat muuten vielä täysin ehjiä. Ja tällaisissa kaikissa erilaisissa tilanteissa avuksi tulee Bemz.

Tilaa ensin näytekappaleet ja valitse niiden joukosta oma uusi päällisesi

Bemz on keksinyt loistavan tavan myydä päällisiään. Asiakas voi aluksi valita 5 mallikappaletta erilaisten materiaalien ja värien joukosta. Tämä on todella mukava tapa tehdä tämän tyyppisiä ostoksia, sillä pelkästään kuvia katselemalla on vaikea nähdä, miten värisävy istuu lopulliseen ympäristöönsä. Näiden viiden vaihtoehdon avulla asiakas voi tehdä päätöksen siitä, mikä niistä sopii parhaiten juuri omaan huonekaluun. Tämän jälkeen tilauksen tekeminen on helppoa ja asiakas tietää tarkkaan, mitä on odotettavissa.

Todella laaja valikoima IKEA sohvanpäällisiä ja muita tuotteita

Bemzin avulla voit herättää vanhan huonekalusi uudelleen henkiin. Me kaikki rakastamme uuden tuntua ja uusia huonekaluja. Mutta toisinaan vanhan sohvan tuttu ja jo täydellisesti pehmennyt pehmuste on juuri se paikka, missä haluamme kotona istua. Kukapa haluaisi luopua omasta lempituolistaan? Aivan, ei kukaan. Ja sitä varten Bemz onkin loistava ratkaisu tähän.

Kaikki Bemzin huonekalunpäälliset ovat täydellisesti istuvia ja ne voi pestä koneessa. Huonekalusi tie ei siis suinkaan tule matkansa päähän, vaikka sen päällinen onkin jo nähnyt parhaat päivänsä. Bemzin kestävästä materiaalista valmistetut päälliset voi pestä uudestaan ja uudestaan, ja ne tuovat monta lisävuotta huonekalullesi. Tarjolla on kaikki suosituimmat IKEA:n mallistot, joten löydät melko varmasti niiden joukosta omasi.

Alennuskoodeilla hyviä tarjouksia ja mukana myös Outlet

Bemzin laaja tuotevalikoima sisältää myös paljon loistavia tarjouksia. Pääset nauttimaan jopa 70 % alennuksista erilaisten poistuvien tuotteiden joukossa. Sivustolle on tarjolla lisäksi paljon alennuskoodeja, joista heti ensimmäisen saat mukaasi tilaamalla uutiskirjeen. Tuttujen IKEA sohvanpäällisten lisäksi tarjouksia löytyy myös muihin tuotteisiin, kuten lakanoihin ja sänkyjen päällisiin.

Outlet on täynnä hyviä tarjouksia, joten kannattaa kurkata sieltä kaikki meneillään olevat tarjoukset. Bemz tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille yli 150 € arvoisille tuotteille ja tämän vuoksi voit harkita myös useamman tuotteen tilaamista kerrallaan. Sivustoa ei ole valitettavasti käännetty suomeksi, mutta selkeästi aseteltu verkkokauppa on helppokäyttöinen. Se tarjoaa myös suomalaisille sopivia maksutapoja, kuten Klarna ja PayPal.

Bemzin huonekalupäälliset on helppo vaihtaa itse

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*