20% alennuskoodi
Lunastettu 5 kertaa • Voimassa 162 päivää

Bearel: 20% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi

Saat 20% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi, kun liityt Bearelin kanta-asiakkaaksi.

4216NKYBUY
Katso alennuskoodi
> T&Cs
> Close T&Cs
Alennuskoodi annetaan Bearelin kanta-asiakkaaksi liittyville.
60% tarjous
Lunastettu 12 kertaa • Voimassa 132 päivää

Korealaista kosmetiikkaa nyt jopa 60% alennuksella

Shoppaile nyt korealaista kosmetiikkaa jopa 60% alennuskella Bearel.fi -verkkokaupasta. Katso kaikki ale-tuotteet täältä.

FG726V6WIN
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 132 päivää

Ilmainen toimitus Bearel.fi -verkkokauppaan!

Tilaa nyt korealaista kosmetiikkaa yli 50 eurolla ja saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi.

Liity Bearel Buddyksi ja nappaa huippuedut

Verkkokaupan Buddy -ohjelmaan liittymällä pääset kerryttämään asiakaspisteitä monin eri tavoin. Asiakkuusedut määräytyvät asiakastason mukaan (3 tasoa lähtien Buddysta) asiakkuusaktiivisuuden mukaan.

 

Saat upeita kanta-asiakkaille suunnattuja erityistarjouksia sekä muita alennuksia. Yhteisö kutsuu sinut myös mukaan alan tapahtumiin ja muuhun mielenkiintoiseen.

Avaimet täydellisen ihon saavuttamiseen

Verkkokauppa ei pelkästään tarjoa huipputuotteita vaan se perehdyttää kokonaisvaltaisen korealaisen ihonhoidon saloihin. Ota haltuun ihonhoidon päivittäiset ja viikkorutiinit ja hanki edullisesti itselle sopivat hoitotuotteet. Useista tuotteissa on näkyvillä asiakaspalaute, mutta ammattilaisten tarkat tuotekuvaukset auttavat myös oikeiden valintojen äärelle.

Outletista löydät viimeiset helmet ekstraedullisin hinnoin

Nappaa alennuslöydöt useilta eri merkeiltä, useista tuoteryhmistä:

 

  • Maskit
  • Pohjustustuotteet
  • Puhdistustuotteet
  • Voiteet

Suosituimmat Bearel alennuskoodit ja tarjoukset

20% alennuskoodi

Saat 20% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi, kun liityt Bearelin kanta-asiakkaaksi.

Vanhenee: 31.12.2024

0€ Ilmainen toimitus

Tilaa nyt korealaista kosmetiikkaa yli 50 eurolla ja saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi.

Vanhenee: 01.12.2024

60% tarjous

Shoppaile nyt korealaista kosmetiikkaa jopa 60% alennuskella Bearel.fi -verkkokaupasta. Katso kaikki ale-tuotteet täältä.

Vanhenee: 01.12.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

20% alennuskoodi
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 0 päivää

Bearel superetu: 20% alennuskoodi kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin

Nappaa nyt 20% alennuskoodi Bearel.fi -verkkokauppaan. Koodin voi hyödyntää kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin, ei koske lahjakortteja.

IW0HAMXXZQ
Katso alennuskoodi

Samankaltaisia kuponkeja kuin Bearel verkkokaupassa

0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 17 kertaa • • Voimassa 13 päivää

Jippii! Saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi

Saat Cocopandalta maksuttoman toimituksen, kun liityt jäseneksi tai tilaat yli 24,90 eurolla. Ei jäsenille ilmainen toimitus yli 44,90 euron tilauksiin.

EYHK85R76K
Katso tarjous
70% tarjous
Lunastettu 26 kertaa • • Voimassa 76 päivää

Cocopandan Outletin kauneustuotteet huippuedullisesti – jopa 70% alennuksella!

Suuntaa nyt Cocopandan Outletiin ja löydä tuoksut, meikit, hiustenhoito- ja ihonhoitotuotteet huippuedullisesti, jopa 70% alennuksella.

ZMPJ14I7VJ
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 2 kertaa • • Voimassa 132 päivää

Ilmainen toimitus Oslo Skin Labin tilauksiin!

Saat kaikkiin Oslo Skin Labin tilauksiin ilmaisen toimituksen.Koskee myös yksittäistilauksia.

25% alennuskoodi
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 132 päivää

Lookfantastic: 25% alennuskoodi seuraavaan tilaukseesi!

Tilaa lookfantastic uutiskirje ja saat 25% alennuskoodin tilaukseesi.

XPP86EXF1B
Katso alennuskoodi

Bearel - Päivän parhaat vinkit:

Toimitus

Ilmainen toimitus yli 50 euron ostoksille. Muussa tapauksessa toimituskulut ovat 4,90€.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla tulee kysyttävää tuotteista tai tilauksestasi, 0ta yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@bearel.com.

Maksutavat

Bearelin maksutapoina toimivat luottokortit, verkkopankkimaksut, PayPal, Klarna-lasku ja -osamaksu.

Bearel info

Kotimainen Bearel myy korealaista kosmetiikkaa suomalaisille

Kotimaisille markkinoille korkealaatuista korealaista kosmetiikkaa tuova Bearel on alansa edelläkävijä. Korealaiset ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteet ovat yhä vahvemmin maailmanmarkkinoita viime vuosina valloittaneita kosmetiikan ykköstuotteita ja Bearel haluaa tarjota niistä kiinnostavimmat suomalaiselle kuluttajalle. Upeat tehokkaat tuotteet ja henkilökohtainen asiakaspalvelu tuottavat palvelukokonaisuuden, josta kosmetiikan kuluttaja voi nauttia täysin rinnoin.

Korealainen ihonhoito ja kosmetiikan valmistustavat ovat kiinnostaneet kauneuskansaa jo tovin, eikä suotta, sillä K-beautyn nimeen vannovat korealaiset on hyvin tunnettu kuulaista raikkaista kasvoistaan sekä luonnollisesta kauneudesta. Bearelin verkkokaupasta löydät yksityiskohtaista opastusta ja tietoa, kuinka saada oma ihosi kukoistamaan nyt ja tulevaisuudessa.

Verkkokaupan valikoimasta löytyy runsas kattaus korealaisia huippubrändejä kuluttajaystävällisin hinnoin. Tuotteita löytyy niin hiuksille, kasvoille kuin vartalolle ja verkkokaupan selkeät oppaat sekä tuotetiedot auttavat valitsemaan juuri oikeat vaihtoehdot omalle ihollesi. Tuotteisiin tarkoin perehtynyt henkilökunta on aina apunasi, mikäli kaipaat vinkkejä valintoihin tai hoitorutiineihin. Asiakasetuja tarjoaa paitsi verkkokaupan kanta-asiakasohjelma, mutta myös lukuisat tarjoukset ja kampanjat. Alennuskoodeilla varmistat helposti etuhintaiset ostokset.

Korealainen ihonhoito ja tuotteet

Korealainen ihonhoitorutiini voi äkkiseltään tuntua työläältä, mutta toisaalta kun näet sen vaikutukset korealaisten naisten ihoilla, vaiva tuntuu helposti sen arvoiselta. Hoitorutiini koostuu 10 askeleen toimenpiteistä, joihin käytetään tarkoin valikoituja korealaisia hoitotuotteita.
Korealaisten ihotuotteiden valmistukseen käytetään fermentoituja ainesosia, jotka on tutkitusti ihoa tehokkaasti ravitsevia. Fermentointi on kansankielellä prosessi, jossa käsittelyssä olevan aineen annetaan seistä, jotta sen omat mikrobit ja bakteerit pilkkovat sitä muodostaen aineeseen helposti ihoon imeytyviä yhdisteitä ja ravintoaineita. Toisin sanoen fermentoiduissa tuotteissa on enemmän ihon hyödynnettäviä tehokkaita ainesosia.

Fermentointia käytetään useimpiin hoitorutiinissa käytettäviin puhdistus- ja kosteutusvalmisteisiin sekä voiteisiin. Kaikkia 10 askeleen vaiheita ei tarvitse päivittäisrutiineissa käyttää, sillä yksittäisetkin tuotteet on hyvin tehokkaita.

Suositut klassikot ja inspiroivat uutuudet

Bearelin korealainen tuotevalikoima on kotimaan markkinoiden kattavin, luonnollisesti, sillä verkkokauppa on omistautunut yksinomaan niihin. Alueeseen vihkiytynyt henkilökunta on valinnut paljon suosiota keränneet, pitkän linjan hoitosarjat ja meikit helposti kuluttajien saataville, mutta myös uusimpia brändejä ja kiinnostavimpia uutuuksia tuodaan jatkuvasti verkkokaupan valikoimaan.

Tuotetyypeistä löytyy perinteisiä korealaisia kasvomaskeja, seerumeita ja voiteita, mutta myös laaja kattaus erilaisia puhdistamiseen käytettäviä nesteitä. Korealaisen hehkuvan ihon salaisuus piilee suuressa määrin ihon suojatuotteissa kuten aurinkovoiteissa ja erilaisissa naamioissa, joten näitä on tarjolla useille eri ihotyypeille. Meikeissä keveys ja luonnollisuus ovat keskiössä, ja tuotteet soveltuvatkin erinomaisesti suomalaiselle, usein herkälle iholle.

Ylistä ihoasi upein eduin ja tarjouksin

Tarjouksia Bearel tarjoaa monessa muodossa. Verkkokaupasta löytyy oma alennustuotteiden osio, joista voi tehdä huippuhintaisia löytöjä. Enemmän tarjouksia kaipaavalle kanta-asiakasohjelma on erinomainen kanava kerryttää ostoksistaan rahanarvoisia pisteitä ja lunastaa vaihtuvia viikko- sekä kuukausitarjouksia.
Yksinkertainen etukikka on hyödyntää alennuskoodeja ostosten yhteydessä. Koodit sisältävät monenlaisia tarjouksia, joten sinä valitset, mikä sopii ostoksiisi parhaiten. Pienenä ostajan etuna verkkokauppa tarjoilee myös aika ajoin ilmaisia näytteitä tilausten kaupanpäällisinä.

Bearel antaa vinkkejä tehokkaaseen ihonhoitoon

Näin lisäät alennuskoodin

Ainutlaatuista korkealuokkaista kosmetiikkaa koodeilla alennettuna

Shoppaile ihastuttavan Bearelin tarkoin valikoituja korealaisia kosmetiikkatuotteita verkkokaupan laajasta valikoimasta. Jotta et maksaisi turhia euroja, ota alennuskoodit käyttöön ja tee rahan arvoista säästöjä.

Bearel alennuskoodin käyttö

Näillä ohjeilla et missaa parhaita tarjouksia:

1
Ota itselle sopiva alennuskoodi talteen
2
Tarkastele ihania kosmetiikkatuotteita ja valitse omasi ostoskoriin
3
Kun kaikki tarvittava on korissa, mene itse perässä
4
Lisää alennuskoodi korissa näkyvän tuotelistan alle ja paina ”Käytä kuponki”

Usein kysytyt kysymykset

En tiedä korealaisesta kosmetiikasta mitään, miten verkkokauppa auttaa?

Bearelin blogista löydät todella monipuolisesti ja kattavasti tietoa korealaisista brändeistä ja ihokulttuurista. Korealainen ihonhoito pohjaa tuotteisiin ja rutiineihin, joka ei häiritse ihon luontaista toimintakykyä. Hoitoon kuuluu myös runsaasti ihon suojaaminen vaurioilta ja ikääntymistä vastaan. Mikäli tarvitset henkilökohtaista opastusta tuotteiden valintaan, asiakaspalvelu auttaa mielellään puhelimitse tai sähköpostilla. Seikkaperäiset tuotetiedot auttavat myös tuotteisiin tutustumisessa.

Mistä löydän parhaat tarjoukset?

Tarjouksia on parhaiten tarjolla kanta-asiakasohjelmassa. Asiakkaana pääset kerryttämään rahanarvoista pistetiliä. Tarjolla myös eksklusiivisia kanta-asiakastarjouksia ja etuja, jotka laajenevat asiakkuustason mukaan. Pistesaldo määrittää asiakkuustason ja tasoja on kolme: Buddy, Bestie ja Bae. Kaikille avoimet tarjoukset ovat nähtävillä ”Inspiroidu”-kategorian alta.

Mitä osaan ostaa lahjaksi kosmetiikan suurkuluttajalle?

Verkkokauppa tarjoaa monipuolisia lahjaideoita omassa osiossaan. Monipuolisten lahjaideoiden lisäksi saatavilla on erilaisia settejä ja lahjapakkauksia. Jos haluat ottaa varman päälle, verkkokaupasta voi tilata myös lahjakortteja. Sähköisten lahjakorttien arvo on 20–200 € ja voit toimittaa sen suoraan lahjansaajalle tai itsellesi printattavaksi.

Miten tuotteiden laadukkuus seulotaan?

Yrityksen tiimi on erikoistunut korealaiseen kosmetiikkaan ja käy läpi tarkkaan jokaisen brändin sekä niiden tuotteet. Tuotteet testataan tiimin sisällä ja tiimi tekee myös koulutusmatkoja Koreaan paikan päälle brändien luo. Yritys korostaa asiakaslähtöisyyttä ja ottaa mielellään vastaan myös uusia brändiehdotuksia, lopullinen valinta tapahtuu kuitenkin edellä mainituilla tavoilla. Ainutlaatuiset ja kiinnostavat brändit, jotka tarjoavat korkeatasoista kosmetiikkaa, otetaan mielellään mukaan valikoimaan.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*