Bonus
Lunastettu 19 kertaa • Voimassa 79 päivää

Ansaitse bonuseuroja Autodocilla – hyödynnä seuraavassa tilauksessa

Saat bonuseuroja Autodocilla, jotka voit käyttää seuraavassa ostoksessasi. 1 bonuseuro vastaa 1 euroa.

26ON6IW3AI
Katso tarjous

Autodoc-bonuksia uskollisille asiakkaille

Verkkokauppaan keskittäminen kannattaa. Edullisten hintojen lisäksi tarjolla on lisäbonuksia verkkokaupassa useammin asioiville. Verkkokaupan valikoima on kattava, joten miksipä asioisit enää muualla?

 

Bonukset saat haltuusi luomalla oman asiakastilin ensimmäisen tilauksen yhteydessä. Ensimmäiset bonukset ropsahtavat tilille viikon päästä ensitilauksen tekemisestä.

Sovelluksella moninkertaistat etusi

Autodoc-sovellus takaa edullisemmat hinnat kuin mitä verkkokaupassa on tarjolla. Sovellus tarjoaa lisäksi 15 eri maksutapaa ja helpon selauskokemuksen. Varaosien luettelo sekä haku ovat selkeästi suunniteltu ja täsmentävien kuvien avulla ostosten tekeminen osuu varmasti nappiin.

Autodocin Plus-palvelu tarjoaa asiantuntija-apua ja lukuisia lisäetuja

Paljon autojen parissa työskentelevän kannattaa ehdottomasti hyödyntää Plus-palvelu. Plus-palvelu on perus Bonus-ohjelmaa kattavampi tarjoten lukuisia erikoisetuja ja tarjouksia. Valitse neliportaisesta palvelusta itsellesi sopivin:

  • Tavallinen
  • Optimaalinen
  • Professionaalinen
  • Asiantunteva

Suosituimmat Autodoc alennuskoodit ja tarjoukset

Bonus

Saat bonuseuroja Autodocilla, jotka voit käyttää seuraavassa ostoksessasi. 1 bonuseuro vastaa 1 euroa.

Vanhenee: 07.09.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

43% tarjous
Lunastettu 12 kertaa • Voimassa 0 päivää

Autodoc: Jarrujärjestelmän osat jopa 43% alennuksella

Valikoidut jarrujärjestelmän osat jopa 43% alennuksella Autodocista.

DBA62SSH80
Katso tarjous
50% tarjous
Lunastettu 61 kertaa • Voimassa 0 päivää

Hyödynnä Autodoc Plus edut ja säästä jopa 50%

Liity Autodoc Plus -palveluun ja hyödynnä upeat edut. Saat 50% alennuksen turvallinen tilaus vaihtoehdosta, 30% alennuksen toimituksesta, 5% henkilöjkohtaisen edun ja paljon muuta. Kokeile jäsenyyttä maksutta 30 päivän ajan.

LRPFJIIHWH
Katso tarjous
40% tarjous
Lunastettu 11 kertaa • Voimassa 0 päivää

Jarrulevyt 40% alennuksella Autodocilla

Saat nyt jarrulevyt 40% alennuksella Autodocilta. Alennus koskee valikoituja tuotteita.

ISWO30UQ8S
Katso tarjous

Samankaltaisia kuponkeja kuin Autodoc verkkokaupassa

0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 7 kertaa • • Voimassa 73 päivää

Autonvaraosat24 tarjoaa ilmaisen toimituksen renkaille!

Tilaa autonrenkaat Autonvaraosat24.fi -verkkokaupasta, ja saat niille ilmaisen toimituksen. Etu koskee Suomeen tilattavia tuotteita.

0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 6 kertaa • • Voimassa 73 päivää

Autonvaraosat24: Ilmainen toimitus yli 160 € tilauksille

Saat nyt ilmaisen toimituksen, kun tilaat yli 160 eurolla Autonvaraosat24.fi-verkkokaupasta. Renkaiden hinta ei sisälly tilauksen kokonaishintaan.

0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 10 kertaa • • Voimassa 73 päivää

Nappaa ilmainen toimitus Trodolle!

Saat nyt ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 200 euron ostoksiin Trodo.fi-verkkokaupassa. Hanki nyt auton varaosat edullisemmin.

50€ Alkaen / tarjous
Lunastettu 23 kertaa • • Voimassa 164 päivää

Solarplexius aurinkosuojat auton ikkunaan alkaen 50€

Tilaa autoosi helposti asennettavat Solarplexius aurinkosuojat, alkaen vain 50 euroa. Näppärällä hakukoneella löydät helposti autosi merkkiin ja malliin sopivat suojat.

ULGAP6LML1
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 164 päivää

Solarplexius toimittaa tilauksesi täysin veloituksetta!

Tilaa Solarplexius aurinkosuojat ja pisarasuojat autosi ikkunaan. Toimitus ja ALV sisältyvät hintaan.

Autodoc - Päivän parhaat vinkit:

Ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus yli 160 euron tilauksille, muussa tapauksessa toimituskulut ovat 10,95 euroa tilaukselta.

Autodoc Club

Kätevä tietopankki auton korjaamiseen liittyen. Katso videoita ja jaa kokemuksia foorumilla.

Autodoc Bonus

Kerää bonusta jokaisesta ostoksesta. Ansaitut bonuseurot lisätään tilille viikon päästä ostoksesta.

Autodoc info

Autodoc myy laajan valioiman auton varaosia netissä

Autodoc on kokonaisvaltaista auton huoltoa tarjoava verkkokauppa. Verkkokaupan pääpainopiste on varaosamyynnissä ja varaosia löytyy kaikenlaisille ajoneuvoille sähkö- ja kuorma-autoista aina moottoripyöriin. Autonosien lisäksi verkkokaupasta löytyy työkalut ja lisävarusteet, joilla suoritat haastavammankin korjausurakan kotioloissa.

Ajoneuvon huollon tueksi verkkokauppa tarjoaa monenlaisia vinkkejä ja tukea omatoimisen huollon toteuttamiseen. Asiantuntijoiden tutorointi mahdollistaa säästöt autokorjaamojen kuluissa, ja kun saat kaikki tarvikkeet huoltotoimiin saman verkkokaupan alta, säästät myös useiden tilausten ja kaupoissa juoksemisen vaivan.

Perinteisten huoltojen lisäksi verkkokauppa tarjoaa opastusta autojen tuunaukseen. Saat siis viimeisimmät trendit ja autouutiset kätevästi verkkokaupan kautta. Autodoc edustaa myös somessa, josta voi hakea lisäinspiraatiota ja tuoreita tuulia. Autodocia voisi siis kutsua moderniksi täyden palvelun autotaloksi.

Lisämaustetta shoppailuun antaa edulliset hinnat ja monipuoliset tarjousmahdollisuudet. Säästöjä kerryttävä bonusohjelma ja klubijäsenyys avaavat portin etujen maailmaan. Lisäpotkua tarjouksiin saa myös alennuskoodeista ja esimerkiksi Autodocin asiakkuusohjelmiin kirjautumalla.

Klubijäsenyydellä teet säästöjä ja pääset osaksi osaavaa yhteisöä

Kirjautumalla Autodocin jäseneksi pääset käsiksi eksklusiivisiin etuihin, joihin verkkokaupan peruskäyttäjillä ei ole mahdollisuutta. Saat esimerkiksi täyden käyttöoikeuden autonkorjausoppaisiin sekä Autodocin foorumeihin, joista löydät (ja pääset jakamaan) käytännönläheisiä neuvoja muiden autoilijoiden kanssa. Jäsenenä saat myös yhteyden teknisiin asiantuntijoihin, jotka jakavat velotuksetta henkilökohtaisia neuvoja.

Jäsentililtä optimoit virtuaalisesti autosi käyttöä ja säästät kuluissa. Säästöjä kartoitat lisää osallistumalla erilliseen Bonus-ohjelmaan. Bonukset kertyvät ostosten yhteydessä ja verkkokaupasta löydät erikseen Bonus-tuotteita, joista rahanarvoisten pisteiden ansainta on taattu. Bonukset kilahtavat tilille 7 päivän kuluttua tilauksen lähettämisestä, jolloin ne on käytettävissä tuleviin ostoksiin.

Autodocin verkkopalvelu on ensiluokkainen

Autodocilla ostoksia tehdessä ei kokemattomallakaan osien etsijällä mene sormi suuhun. Verkkokaupan helppokäyttöiset hakutoiminnat helpottavat juuri omaan autoon sopivien osien etsimistä, etsitpä sitten renkaita, suodattimien osia tai uutta moottoria. Huomioi, että mobiilisovelluksen kautta saat aina parhaan hinnan tuotteille.

Autodocin kaikki osat on valikoitu huolellisesti vain alan parhaita merkkejä hyödyntäen. Tehdessäsi ostokset voit olla varma, että tuotteet ovat ensiluokkaista laatua. Lukuisat oppaat ja video-ohjeistukset auttavat huollon omatoimisessa suorittamisessa, ja jos tarvitset henkilökohtaista opastusta tai apua ostoksissa, asiantunteva asiakaspalvelu on muutaman klikkauksen päässä chatissa.

Plus-palvelulla ja alennuskoodeilla hyödynnät parhaat edut

Plus-palvelu on erinomainen säästöjen kerryttäjä heille, joilla autonhuoltoa tai tuunausta tulee harjoitettua säännöllisesti. Palvelu antaa paitsi hyödyllisiä etuja, se myös tuplaa Bonus-ohjelmasta kertyneet pisteet, eli palvelua voisi kutsua melkeinpä plusplus-palveluksi.

Plus-palvelussa on valittavana neljä eri tasoa, joista jokainen autonrassaaja valitsee kätevästi omiin tarpeisiin sopivan. Tasoa ei tarvitse kerryttää ostoksia tekemällä, vaan sen voi valita alusta saakka itse. Jokaiseen käyttötasoon liittyy pieni kuukausimaksu ja edut luonnollisesti kasvavat, mitä korkeammasta palvelutasosta on kyse.

Alennuskoodit eivät tasoja tai asiakkuutta kysele vaan niitä voi käyttää kuka tahansa autonosia tarvitseva. Alennuskoodit ovat kertakäyttöisiä ja hyödynnät ne helposti ostoksia tehdessäsi. Yhtä alennuskoodia voi käyttää yhteen ostokseen, muista siis tarkistaa aina ajankohtaiset koodit Autodocin valikoimaan.

Autodoc tarjoaa mahtavia vinkkejä auton huoltoon ja varaosien vaihtamiseen itse

Näin lisäät alennuskoodin

Alennuskoodin lisääminen Autodocilla

Autodocin alennuskoodeilla kohennat autosi kuntoa edullisemmin. Koodeilla voit lunastaa upeita prosenttikohtaisia alennuksia ja muita etuja, kuten ilmaiset toimitukset.

Alekoodin käyttö Autodoc -verkkosivuilla

Nappaa alennuskoodit talteen ja hyödynnä jo seuraavissa ostoksissasi. Koodien käyttö tapahtuu seuraavasti:

1
Rekisteröidy asiakkaaksi (valinnainen) ja lisää toimitustietosi
2
Valitse maksutapa ja klikkaa ”Jatka”
3
Klikkaa Alennuskoodikenttä auki maksuyhteenvedon alta ja lisää koodi ja klikkaa ”Lähetä”

Usein kysytyt kysymykset

Harrastan autojen tuunailua, joten varaosille ja välineille on usein tarvetta. Mikä on paras tapa hyödyntää Autodocin tarjouksia?

Parhaat edut saat rekisteröitymällä Premium-jäseneksi. Premium-jäsenille on tarjolla erityistä Plus-palvelua. Plus-palvelu tarjoaa asiantuntija-apua, lisäbonuksia ja -tarjouksia, etua toimituskuluihin sekä paljon muuta. Palvelua on tarjolla neljässä eri tasossa, joihin kannattaa tutustua lisää etusivun ylälaidasta löytyvästä ”Kokeile Premium-tiliä” linkistä.

Millainen on Autodocin mobiilisovellus?

Sovelluksella löydät varaosat kätevästi missä tahansa liikutkin. Sovellus esittelee tuotteet kuvien kera ja tarvittaessa chatista tai puhelimesta voi kysyä asiantuntija-apua. Kaikki tilauksesi tallentuu sovellukseen ja saat tilauksista päivityksiä, jolloin niiden seuraaminen reaaliajassa on helppoa. Sovelluksella saat myös tuotteille parhaat hinnat ja alennukset.

En tiedä autoista mitään, miten osaan valita oikean osan autooni?

Ei hätää, verkkokaupan etusivulta löytyy hakutoiminto, jolla haet osat juuri omaan autoosi. Voit hakea tuotteita auton merkin, mallin ja version mukaan tai vielä yksinkertaisemmin, syöttämällä suoraan auton rekisteriotteen. Verkkokauppa hakee sopivat osat sadoille eri autoille, myös vanhemmille vuosimalleille.

Saanko tuotteet varmasti turvallisesti perille?

Kyllä, Autodoc huolehtii kuljetuksista yhteistyötahojensa kanssa. Jos kuitenkin haluat varmistaa lähetyksen turvallisuuden aktivoi ”Turvallinen tilaus”-vaihtoehto tilauksen lopussa. Turvallisella tilauksella et pelkästään turvaa tuotteita vaan saat tuotteelle myös lisää palautusaikaa, jopa 200 päivää normaalin 14 päivän sijaan.

Mitä etuja verkkokaupan uutiskirjeellä saa?

Autodoc-uutiskirjeellä saat ajankohtaista tietoa tuotteista ja erikoistarjouksista. Lisäksi uutiskirjeellä on mahdollisuus räätälöidä ilmoitukset omia kiinnostuksen kohteita ja tarpeita vastaavaksi, jolloin saat parhaat edut kirjeistä irti. Kirjetilaus ei maksa mitään ja sen voi peruuttaa koska tahansa.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*