Suosituimmat Amazon alennuskoodit ja tarjoukset

Amazon info

Jättimäinen Amazon on yksi suurimmista verkkokaupoista netissä

Amazon on yksi netin vanhimmista ja suurimmista verkkokaupoista. Sen perusti liikemies Jeff Bezos vuonna 1995 ja aluksi tuotevalikoimaan kuului pelkkiä kirjoja. Liikeidea oli kuitenkin varsin toimiva ja aikaansa edellä, joka johti Amazon verkkokaupan toiminnan laajenemiseen. Valikoima lisääntyi ja toimipisteitä alkoi ilmestyä ympäri maailmaa. Tänä päivänä verkkokaupasta löytyy lähes kaikenlaisia tuotteita ja erilaisia pilvipalveluja.

Suomen omasta Amazon verkkokaupasta on ollut pitkään puhetta, mutta mitään varmuutta sen avaamisesta ei ole vielä saatu. Suomalaiset voivat helpoiten tilata tuotteita Saksan Amazonista, mutta myös Ruotsissa sijaitseva Amazon toimittaa joitain tuotteita Suomeen. Periaatteessa tuotteita voi tilata mistä vain, mutta Euroopan ulkopuolelta tuleviin lähetyksiin voidaan nykyään lisätä tullimaksuja.

Amazon verkkokaupasta löytyy todella monipuolinen tuotevalikoima. Myynnissä on Amazonin itse myymiä tuotteita ja ulkopuolisten myyjien tarjontaa. Amazon on asettanut tarkat säännöt tuotteiden myymiselle, joita jokaisen myyjän tulee noudattaa. Se koetaan yhdeksi luotettavimmista verkkokaupoista ja myös riippumattomat myyjät pitävät sitä hyvänä kaupankäyntialustana tuotteilleen. Suomenkielistä sivustoa ei ole vielä saatavilla, mutta kieleksi voi englannin lisäksi valita myös saksan, espanjan tai portugalin.

Luo tili ja aloita shoppailu

Aivan ensiksi sivustolle kannattaa luoda oma käyttäjätili. Tilin luominen helpottaa verkkokaupassa asiointia ja erittäin kehittynyt sivusto pystyy tämän jälkeen tarjoamaan juuri käyttäjälle kohdennettua sekä räätälöityä palvelua. Saat paljon paremman kokemuksen verkkokaupasta oman tilin avulla ja se mahdollistaa myös muita etuuksia tulevaisuudessa. Voit esimerkiksi saada ilmaiset toimituskulut ja muita loistavia tarjouksia suoraan omalle tilillesi.

Monipuolinen tuotevalikoima

Amazonilta löytyy lähes kaikkea mitä ihminen vain suinkin saattaa tarvita. On kirjoja, elektroniikkaa, urheiluvälineitä, lemmikkieläintuotteita, vaatteita, sisustustuotteita, leluja, keittiötarvikkeita ja vaikka mitä muuta. Tuotteet löytyvät kaikki omista valikoistaan ja voit selata niitä sekä ottaa avuksi erittäin kehittyneen hakutoiminnon. Laadukkaat tuotekuvaukset antavat tarkat tiedot tuotteesta ja pääset myös lukemaan asiakkaiden jättämiä tuotearvosteluja ympäri maailmaa.

Hyödynnä parhaat alennuskoodit

Amazon verkkokauppa on täynnä loistavia tarjouksia. Ne löytyvät omasta Deal-valikostaan ja tarjouksia löytyy monesta eri tuoteryhmästä. Alennuskoodien avulla pääset käsiksi entistä parempiin etuuksiin, joten kannattaa hyödyntää myös muualta saadut alennuskoodit. Alennettuja tuotteita on hauska selata ja niiden joukosta voi tehdä todellisia löytöjä. Tarjoukset vaihtelevat jopa päivittäin, joten luvassa on aina jotain uutta ja mielenkiintoista.

Tuotteiden toimitus Suomeen

Jokainen Amazon tilin luonut käyttäjä voi ostaa tuotteita mistä tahansa Amazon kaupasta maailmalla. Tuotteiden toimituskäytännöt ja hinnat riippuvat siitä, mistä verkkokaupasta tuote on tilattu. Toimituskuluissa on täten paljonkin eroja ja toiset tuotteet voidaan toimittaa ilmaiseksi, mutta toisista täytyy maksaa. Myös toimitusajat voivat olla mitä tahansa muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Ongelmatilanteissa asiakkaat voivat olla yhteydessä Amazonin asiakaspalveluun, josta saa todella ystävällistä ja avuliasta palvelua. Amazon on tunnettu ja luotettava verkkokauppa, jossa shoppailu sujuu yleensä ilman ongelmia.

Kuinka Jeff Bezos loi valtavan Amazon imperiumin? Katso dokumentti

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*