90% tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 194 päivää

Ali Express: Bestseller -tuotteet nyt jopa 90% alennuksella!

Suuntaa Ali Expressin valtavalle Bestseller -osastolle ja tee parhaiten myytyjen tuotteiden joukosta upeita löytöjä jopa 90% alennuksella.

ZVD7X440GR
Katso tarjous
70% alennus
Lunastettu 5 kertaa • Voimassa 106 päivää

Ali Expressin viikon diileissä jopa 70% alennukset

Suuntaa nyt Ali Expressin viikon diilit osastolle ja tee löytöjä jopa 70% alennuksilla.

B4NCCBEJZ4
Katso tarjous
4,13€ alennuskoodi
Lunastettu 8 kertaa • Voimassa 108 päivää

Uusille asiakkaille 4,13 € alennuskoodi

Saat nyt 4,13 euron alennuskoodin Ali Expressille, kun rekisteröidyt asiakkaaksi.

JKT53QV1U4
Katso alennuskoodi

Weekly Dealillä teet kätevästi halvat täsmäostokset

Viikoittain lanseerattavat tarjoustuotteet lähtevät jopa – 95 % alennuksin. Teet siis löytöjä jopa alle euron hintaan ja tilaa kerralla monenlaiset pientarvikkeet ja -tavarat esimerkiksi kauneudenhoitoon.

 

Kalliimmista tuotteista teet isoja säästöjä. Hanki esimerkiksi kodin ja auton varusteet viikkodiilejä hyödyntämällä. Valikoimassa mahtava määrä robotti-imureita, tallentavia videokameroita sekä paljon muuta, joista maksat vain alle puolet alkuperäisistä hinnoista.

Lopeta lastentarvikkeisiin tuhlailu ja tee edulliset hankinnat Ali Expressillä

Lapsiperheissä rahanmenoa ei voi estää, mutta ainakin sitä voi hillitä hyödyntämällä Ali Expressin alennuksia. Lastenosastolla on runsaasti valikoimaa, kuten:

  • Äitiystarvikkeet ja -vaatteet
  • Vauvojen ruokailuvälineet ja purulelut
  • Lastenvaatteet vauvasta kouluikäisiin
  • Kehittävät rakennuspalikat ja sarjat monen ikäisille
  • Lastenrattaat

Shoppailua helpottaa monipuoliset kategoriat

Ali Expressin valtavasta valikoimassa voisi kuluttaa tunnin jos toisenkin. Laaja tuotevalikoima on helpompi kahlata läpi monipuolisten kategorioiden ansiosta. Naisten vaatteita löydät mm. näissä kategorioissa:

  • Mekot
  • Bikinit
  • Legginsit
  • Hääpuvut
  • Aurinkolasit

Suosituimmat Ali Express alennuskoodit ja tarjoukset

4,13€ alennuskoodi

Saat nyt 4,13 euron alennuskoodin Ali Expressille, kun rekisteröidyt asiakkaaksi.

Vanhenee: 06.10.2024

70% alennus

Suuntaa nyt Ali Expressin viikon diilit osastolle ja tee löytöjä jopa 70% alennuksilla.

Vanhenee: 04.10.2024

90% tarjous

Suuntaa Ali Expressin valtavalle Bestseller -osastolle ja tee parhaiten myytyjen tuotteiden joukosta upeita löytöjä jopa 90% alennuksella.

Vanhenee: 31.12.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin Ali Express verkkokaupassa

15% alennuskoodi
Lunastettu 18 kertaa • • Voimassa 108 päivää

15% alennuskoodi ensimmäiseen tilaukseen Wish.comissa

Saat nyt 15% alennuskoodin Wish.com verkkokauppaan. Koodi uusille asiakkaille ensitilaukseen. Enimmäistilaus 5 euroa.

VCYVOMFGKZ
Katso alennuskoodi
20€ tarjous
Lunastettu 0 kertaa • • Voimassa 164 päivää

E-villestä nyt tuotteita alle 20 eurolla!

Löydä E-villestä satoja tuotteita alle 20 eurolla. Tutustu ja löydä edullisia lahjaideoita tai heräteostoksia.

01GV15ZVI4
Katso tarjous
90% tarjous
Lunastettu 4 kertaa • • Voimassa 164 päivää

E-villen Outletista tuotteita jopa 90% alennuksella

Tutustu E-villen outlet-valikoimaan ja löydä poistuvat tuotteet jopa -90% tarjoushintaan. Valikoimasta löydät paljon tuotteita uskomattoman edulliseen hintaan.

PHGO6T4P6X
Katso tarjous
70% tarjous
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 173 päivää

24hshopin tarjous-osastolla jopa 70% alennukset!

24shopin kampanja-osastolta löydät paljon kuumia tarjouksia, jopa 70% alennuksilla. Suuntaa alelaarien kimppuun ja tee upeita löytöjä.

XCU99PLDLR
Katso tarjous
10% alennuskoodi
Lunastettu 8 kertaa • • Voimassa 188 päivää

Nappaa 10% alennuskoodi 24hshopiin!

Saat nyt 10% alennuskoodin, kun tilaat 24hshop uutiskirjeen. Etu koskee 24hshopin normaalihintaisia tuotteita ja on käytettävissä vain kerran.

TODHQ02RO2
Katso alennuskoodi
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 73 päivää

Nappaa nyt ilmainen toimitus Shopping4netille

Saat nyt ilmaisen toimituksen Shopping4netille, kun tilaat yli 29 eurolla. Siirry siis shoppailemaan ja säästä toimituskuluissa.

Ali Express - Päivän parhaat vinkit:

Laaja valikoima

Ali Expressiltä löydät todella laajan valikoiman erilaisia tuotteita - ja heillä on edulliset hinnat ympäri vuoden.

Maksutavat

Tarjolla on kaikki perinteiset maksutavat ja suojattu yhteys turvaa rahansiirrot.

Paljon jatkuvia tarjouksia ja alekoodeja

Ali Expressin verkkokauppa pursuaa paljon jatkuvia tarjouksia, alennuskoodeja ja etuja asiakkaille, jotta löydät shoppailtavaa entistä halvemmin hinnoin.

Ali Express info

Kiinalainen Ali Express on jättimäinen verkkokauppa, josta löydät lähes kaikkea

Ali Express on yksi maailman suurimmista kauppapaikoista ja se on tarjolla myös suomalaisille. Ali Express toimii Kiinasta käsin ja sen valtavaan valikoimaan kuuluu monenlaisia tuotteita. Koko verkkokauppa on loppuun asti hiottu ja tarjolla on myös mobiilisovellus. Valitettavasti sivustoa ei ole tarjolla suomeksi, mutta perusenglannilla pärjää hyvin ja apuna voi aina käyttää Google-kääntäjää. Lue lisää alta, mitä kaikkea mielenkiintoista Ali Express verkkokaupasta löytää ja kuinka helppoa sivuston käyttäminen on.

Suuri valikoima tuotteita ja paljon alennuskoodeja

Ali Express on ehdottomasti yksi suurimman valikoiman omaavista verkkokaupoista. Sen lukuisten kategorioiden joukossa on muun muassa vaatteita, elektroniikkaa, sisustustavaroita ja kosmetiikkaa. Tuotteet myydään yleensä suoraan kiinalaisilta valmistajilta ja tämä mahdollistaa alhaiset hinnat. Mikään kiinalainen krääsäkauppa ei kuitenkaan ole kyseessä, vaan Ali Expressiltä löytyy myös paljon tunnettuja ja laadukkaita tavaramerkkejä.

Voit etsiä suoraan haluamaasi tuotetta hakutoiminnon avulla tai selata valikoimaa eri kategorioiden mukaan. Kehittyneet suodattimet antavat todella paljon vaihtoehtoja, joiden avulla voit hakea hyvin yksityiskohtaistakin tuotetta. Kannattaa huomioida, että valikoimaa on niin runsaasti, että suodattimien käyttö on jopa suositeltavaa. Jokaisen käyttäjän tulee luoda tili sivustolla, jonka kautta kaikki tilaukset hoidetaan.

Mikä parasta, Ali Express on todellinen tarjousten sivusto. Huolimatta siitä, että se on jo valmiiksi todella edullinen, se tarjoaa myös monia houkuttelevia tarjoustuotteita. Superdiilit näkyvät jo heti etusivulla ja voit löytää uskomattoman halvalla monenlaisia tuotteita. On kuitenkin hyvä muistaa, että nykyisin Kiinasta Suomeen saapuvista paketeista peritään tullimaksu. Tämä on kuitenkin hyvin yksinkertainen prosessi, joka voidaan hoitaa täysin sähköisesti.

Ali Express – turvallisuus ja luotettavuus

Ali Express on yksi maailman johtavista verkkokaupoista ja se palvelee asiakkaita ympäri maailmaa. Tuotteiden myyjät voivat olla yksityisiä henkilöitä tai yrityksiä, jotka myyvät tuotteitaan Ali Express -sivuston kautta. Jokaisen tuotteen tiedoissa näkyy myyjän tiedot sekä myyjälle annetut asiakaspalautteet. Näiden avulla saat nopeasti hyvän kuvan siitä, onko kyseessä hyvä myyjä ja voit myös ottaa yhteyttä myyjään.

Toimitusajat vaihtelevat melko paljon, joten tarkkaa toimitusaikaa on hieman vaikea antaa. Tilastojen mukaan keskimääräinen toimitusaika on noin 1–6 viikkoa. Myyjä ilmoittaa yleensä tuotteen yhteydessä oman arvioidun toimitusaikansa ja asiakas saa lisäksi seurantakoodin, jonka avulla paketin kulkua on helppo seurata. Vinkkinä voimme sanoa, että kannattaa aina valita tuotteet hyviä arvosteluja saaneilta myyjiltä.

Ali Express sopii erinomaisesti monenlaisten hankintojen tekemiseen. Toimitusajat ovat hieman hitaampia kuin esimerkiksi Euroopan sisällä toimivilla yrityksillä, mutta tällä ei ole merkitystä, jos tuotteen saamisella ei ole kiire. Ali Express on lisännyt paljon suojaustoimintoja sivustolleen, joiden avulla käyttäjät voivat tehdä ostoksia täysin turvallisessa ympäristössä. Tärkeintä on tutustua tuotteeseen ja myyjään kunnolla, jotta voit varmistua tuotteen aitoudesta ja hyvästä laadusta.

Näitäkin voit shoppailla Ali Expressiltä – toimivatko ne oikeasti?

Näin lisäät alennuskoodin

Alennuskoodien lisääminen Ali Expressin verkkokaupassa

Ostosten tekeminen voi olla hauskaa, ja myös edullista. Ali Expressin valtavasta valikoimasta löytyy tuotteita arjen avuksi, mutta myös erikoisempiin tarpeisiin. Lisäksi verkkokauppa on loistava lahjanostajan löytötori, sillä valikoimasta löytyy tuotteita, joita et muualta löydä, vieläpä mahtavan halvoin hinnoin.

Alekoodin lisääminen Ali Express -verkkokaupassa

Ostitpa sitten itsellesi tai läheiselle, saat ostokset edullisesti ja vieläkin edullisemmin, kun muistat ottaa alennuskoodit avuksi:

1
Laita Ali Express alennuskoodi talteen ja hyppää ostosten maailmaan monipuoliseen verkkotavarataloon.
2
Selaile rauhassa parhaat palat ja shoppaile haluamasi tuotteet koriin.
3
Siirry tilaukseen rekisteröitymällä tai kirjautumalla verkkokaupan tarjoamilla vaihtoehdoilla.
4
Avaa alennuskoodikenttä tilausyhteenvedon alta kohdasta ”Promo Code”, lisää koodi ja vahvista ”Apply”-painikkeella, jolloin näet uuden alennetun hinnan.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tuotesivuilla oleva ”Get Coupons” tarkoittaa?

Kupongit ovat alennuskuponkeja, joilla ostoksiin saa vielä ylimääräisen alennuksen, jos ostokset ylittävät tietyn summan. Toisin sanoen, kupongit ovat alennuksia, jotka tulevat sivuilla mainittujen alennusten päälle. Kunkin kupongin lisätiedoissa on kerrottu, minkä hintaisiin ostoksiin niitä voi hyödyntää.

Mitä ovat Welcome Dealit?

Welcome Deal -osastolta löydät ensitilaajan eksklusiiviset tarjoukset. Tuotteet on kertatilattavia ja koskevat vain verkkokaupasta ensimmäisen tilauksen tekeviä. Alennettujen hintojen lisäksi iso osa diileistä sisältää ilmaiset toimituskulut. Ilmainen toimitus on ilmoitettu tuotekuvan alla vihreällä ”Free Shipping” -merkillä.

Onko laitteilla takuuta?

Takuutiedot löytyy kunkin laitteen tuotesivulta, mutta esimerkiksi sivustolla useaa eri laitekategoriaa edustava merkki, Baseus, antaa kaikille tuotteilleen vuoden takuun. Pääset myös lukemaan muiden asiakkaiden arviot ja positiivisten palautteiden määrän (prosentteina) kunkin tuotteen tuotesivuilta.

Mikä verkkokaupan alennuskategorioista on edullisin?

Kaikista alennuskategorioista löydät reilusti alennettuja tuotteita. Toiset tuotteet voivat olla prosentuaalisesti edullisempia, toisissa taas teet pienemmällä alennusprosenteilla satojen eurojen säästöjä. Lisäksi sivusto tarjoaa ekstratarjouksia ja etuja, joilla voit tehdä lisäsäästöjä toimituskuluissa tai ostosten kokonaissummasta.

Millaiset toimituskulut lähetyksille muodostuu?

Yleensä toimitukset ovat 3, 61 €, mutta toimituskulut näkyvät jokaisen tuotteen sivulta. Voit myös saada toimitukset veloituksetta ostamalla suuremmalla summalla kerralla. Ostoskori opastaa, millä summalla ostoksia on vielä tehtävä, jotta toimituskulut mitätöityvät.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*