70% alennus
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 116 päivää

Ali Expressin viikon diileissä jopa 70% alennukset

Suuntaa nyt Ali Expressin viikon diilit osastolle ja tee löytöjä jopa 70% alennuksilla.

IG4PO9TCZ3
Katso tarjous
4,13€ alennuskoodi
Lunastettu 4 kertaa • Voimassa 116 päivää

Uusille asiakkaille 4,13 € alennuskoodi

Saat nyt 4,13 euron alennuskoodin Ali Expressille, kun rekisteröidyt asiakkaaksi.

X92PH13OX7
Katso alennuskoodi

Suosituimmat Ali Express alennuskoodit ja tarjoukset

4,13€ alennuskoodi

Saat nyt 4,13 euron alennuskoodin Ali Expressille, kun rekisteröidyt asiakkaaksi.

Vanhenee: 01.10.2023

70% alennus

Suuntaa nyt Ali Expressin viikon diilit osastolle ja tee löytöjä jopa 70% alennuksilla.

Vanhenee: 01.10.2023

Ali Express info

Kiinalainen Ali Express on jättimäinen verkkokauppa, josta löydät lähes kaikkea

Ali Express on yksi maailman suurimmista kauppapaikoista ja se on tarjolla myös suomalaisille. Ali Express toimii Kiinasta käsin ja sen valtavaan valikoimaan kuuluu monenlaisia tuotteita. Koko verkkokauppa on loppuun asti hiottu ja tarjolla on myös mobiilisovellus. Valitettavasti sivustoa ei ole tarjolla suomeksi, mutta perusenglannilla pärjää hyvin ja apuna voi aina käyttää Google-kääntäjää. Lue lisää alta, mitä kaikkea mielenkiintoista Ali Express verkkokaupasta löytää ja kuinka helppoa sivuston käyttäminen on.

Suuri valikoima tuotteita ja paljon alennuskoodeja

Ali Express on ehdottomasti yksi suurimman valikoiman omaavista verkkokaupoista. Sen lukuisten kategorioiden joukossa on muun muassa vaatteita, elektroniikkaa, sisustustavaroita ja kosmetiikkaa. Tuotteet myydään yleensä suoraan kiinalaisilta valmistajilta ja tämä mahdollistaa alhaiset hinnat. Mikään kiinalainen krääsäkauppa ei kuitenkaan ole kyseessä, vaan Ali Expressiltä löytyy myös paljon tunnettuja ja laadukkaita tavaramerkkejä.

Voit etsiä suoraan haluamaasi tuotetta hakutoiminnon avulla tai selata valikoimaa eri kategorioiden mukaan. Kehittyneet suodattimet antavat todella paljon vaihtoehtoja, joiden avulla voit hakea hyvin yksityiskohtaistakin tuotetta. Kannattaa huomioida, että valikoimaa on niin runsaasti, että suodattimien käyttö on jopa suositeltavaa. Jokaisen käyttäjän tulee luoda tili sivustolla, jonka kautta kaikki tilaukset hoidetaan.

Mikä parasta, Ali Express on todellinen tarjousten sivusto. Huolimatta siitä, että se on jo valmiiksi todella edullinen, se tarjoaa myös monia houkuttelevia tarjoustuotteita. Superdiilit näkyvät jo heti etusivulla ja voit löytää uskomattoman halvalla monenlaisia tuotteita. On kuitenkin hyvä muistaa, että nykyisin Kiinasta Suomeen saapuvista paketeista peritään tullimaksu. Tämä on kuitenkin hyvin yksinkertainen prosessi, joka voidaan hoitaa täysin sähköisesti.

Ali Express – turvallisuus ja luotettavuus

Ali Express on yksi maailman johtavista verkkokaupoista ja se palvelee asiakkaita ympäri maailmaa. Tuotteiden myyjät voivat olla yksityisiä henkilöitä tai yrityksiä, jotka myyvät tuotteitaan Ali Express -sivuston kautta. Jokaisen tuotteen tiedoissa näkyy myyjän tiedot sekä myyjälle annetut asiakaspalautteet. Näiden avulla saat nopeasti hyvän kuvan siitä, onko kyseessä hyvä myyjä ja voit myös ottaa yhteyttä myyjään.

Toimitusajat vaihtelevat melko paljon, joten tarkkaa toimitusaikaa on hieman vaikea antaa. Tilastojen mukaan keskimääräinen toimitusaika on noin 1–6 viikkoa. Myyjä ilmoittaa yleensä tuotteen yhteydessä oman arvioidun toimitusaikansa ja asiakas saa lisäksi seurantakoodin, jonka avulla paketin kulkua on helppo seurata. Vinkkinä voimme sanoa, että kannattaa aina valita tuotteet hyviä arvosteluja saaneilta myyjiltä.

Ali Express sopii erinomaisesti monenlaisten hankintojen tekemiseen. Toimitusajat ovat hieman hitaampia kuin esimerkiksi Euroopan sisällä toimivilla yrityksillä, mutta tällä ei ole merkitystä, jos tuotteen saamisella ei ole kiire. Ali Express on lisännyt paljon suojaustoimintoja sivustolleen, joiden avulla käyttäjät voivat tehdä ostoksia täysin turvallisessa ympäristössä. Tärkeintä on tutustua tuotteeseen ja myyjään kunnolla, jotta voit varmistua tuotteen aitoudesta ja hyvästä laadusta.

Näitäkin voit shoppailla Ali Expressiltä – toimivatko ne oikeasti?

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*