24,99€ tarjous
Lunastettu 4 kertaa • Voimassa 75 päivää

Alensalta silmälasien kehykset nyt alk. vain 24,99 €

Osta nyt silmälasien kehykset miehille ja naisille edullisesti alkaen hintaan 24,99€.

SKELBO4OSE
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 7 kertaa • Voimassa 12 päivää

Alensa: Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille

Nappaa tarjous ja saat ilmaisen toimituksen Alensa verkkokauppaan, kun tilaat yli 49 eurolla.

Alensa vakuuttaa hintojensa edullisuuden

Hintatakuu toimii vakuutena sille, että verkkokauppa pyrkii aina pitämään hinnat alhaisempana kuin muilla samoja tuotteita myyvillä verkkokaupoilla. Asiakkaan löytäessä Alensalla myynnissä olevan tuotteen halvemmalla muualta, hänen tulee vain tehdä ilmoitus verkkokaupalle ja he tekevät hinnan alennuksen. Lisäksi asiakas palkitaan ilmoituksesta erityisellä lahjalla.

Säästöpakkauksilla säästät aikaa ja rahaa

Osta kerralla piilolinssit ja nesteet, tai nesteet monipakkauksissa edullisemmalla hinnalla. Isomman säästöerän johdosta et tarvitse useita peräkkäisiä tilauksia ja voit unohtaa tilaukset hetkeksi.

 

Mikäli haluat muistutuksen seuraavan tilauksen ajankohdasta, verkkosivuilta voit asettaa sen kätevästi. Muistutustapoja on monia, valitset itse mieluisan. Näin pitkäkään ostoväli ei pääse vahingossa unohtumaan ja voit keskittyä muihin asioihin.

Aurinkolasien outletista voit tehdä löytöjä erityisen edullisesti

Outletista teet luksusbrändien lasiostokset tai hankit vaikka lasit sporttailuun uskomattomilla alennuksilla. Laseja aikuisille ja lapsille lukuisilta merkeiltä, kuten:

 

  • Alexander McQueen
  • Alpina
  • Dior
  • Carrera

Suosituimmat Alensa alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Ilmainen toimitus

Nappaa tarjous ja saat ilmaisen toimituksen Alensa verkkokauppaan, kun tilaat yli 49 eurolla.

Vanhenee: 04.08.2024

24,99€ tarjous

Osta nyt silmälasien kehykset miehille ja naisille edullisesti alkaen hintaan 24,99€.

Vanhenee: 06.10.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

30% tarjous
Lunastettu 8 kertaa • Voimassa 0 päivää

Naisten aurinkolasit Alensalta nyt jopa 30% alennuksella

Hanki nyt naisten aurinkolasit kesäksi – saat valikoiduista aurinkolaseista jopa 30% alennuksen.

3DXHG947JI
Katso tarjous

Samankaltaisia kuponkeja kuin Alensa verkkokaupassa

10€ tarjous
Lunastettu 2 kertaa • • Voimassa 101 päivää

Silmäasema: Piilolinssien ensisovitus ja sovituspiilolinssit yhteensä vain 10€!

Silmäaseman 10 euron tarjoushinta sisältää optikon piilolinssisovituksen ja sovituslinssit joko 10 päiväksi (kertakäyttölinssit) tai 30 päiväksi (kuukausilinssit).

L6OZ6FIJZ7
Katso tarjous

Alensa - Päivän parhaat vinkit:

Tyytyväisyystakuu

Alensa.fi tarjoaa tyytyväisyystakuun TopVue -piilolinsseille. He palauttavat rahasi kokonaan, mikäli et ole tyytyväinen 60pv kuluessa.

Toimitusehdot

Verkkokaupassa toimitustapoina on DHL ja 1. tai 2. -luokan Postikuljetus. Toimitustavasta riippuen toimitusaika on 1 – 7 arkipäivää.

Vaihto- ja palautusoikeus

Avaamattomien Alensa.fi -verkkokaupasta ostettujen tuotteiden palautusoikeus on 14 päivää. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Alensa info

Alensa on Euroopan laajin piilolinssejä myyvä verkkokauppa

Euroopan laajin piilolinssejä myyvä verkkokauppa Alensa palvelee asiakkaitaan vuosien kokemuksella. Alensalta ostat vain aidot ja alkuperäiset tuotteet, jotka hankitaan suoraan valtuutetuilta valmistajilta. Tuotteiden suorat ostokanavat ja laajalle levinnyt kauppa mahdollistaa halvat hinnat asiakkaalle; kun yritys ostaa suurella volyymilla ilman välikäsiä, hinnat myös kuluttajien suuntaan saadaan pidettyä matalana.

Verkkokaupan tuotteissa on valikoimaa monenlaisille linssien käyttäjille. Hankit piilolinssit kaikenlaisille silmille, pitkäaikais- tai kertakäyttöisinä. Valikoimasta löytyy myös silmä- ja aurinkolaseja, jotka valmistetaan tarpeen mukaan asiakkaan tehoilla varustetuilla linsseillä. Sopivien kehysten valintaa etänä helpottaa verkkokaupasta löytyvät sovituskasvot, joista löytyy kaiken muotoisia kasvomalleja.

Verkkokaupan alhaisen hintatason lisäksi löydät alennettuja tuotteita ja poistuvia malleja, jotka myydään uskomattomin outlet-hinnoin. Alennuskoodeista ja kestotilauksista saat myös hyödyllisiä lisäetuja, joilla näkökyvyn ylläpito ei pääse liikaa rasittamaan lompakkoa. Tehokas ja ystävällinen asiakaspalvelu auttaa ostosten tekemisessä, mutta myös ostosten saattamisessa nopeasti perille. Toimitukset ovat ilmaiset kaikissa 50 € ylittävissä ostoksissa, eli sitenkään ostosten teko tilaamalla ei lisää kulukuormaa.

Piilolinssien vallankumous

Alensan piilolinsseissä on valinnan varaa monenlaiselle näön korjaukselle. Tarvitsit linssejä ikänäköön, hajataittoon, tai perusnäön korjaukseen, Alensalta löydät runsaasti vaihtoehtoja. Valikoima on jaettu näkökyvyn lisäksi linssien käyttöpituuden perusteella. Jokaisen silmät ovat erilaiset, joten omansa löytää yleensä parhaiten kokeilemalla. Verkkokauppa tarjoaa myös runsaasti tietoa piilolinssien valintaan.

Pitkäaikaisimmat linssit ovat 90 päivän linssejä, joiden huolto on yleensä käyttöiästä johtuen hieman vaativampaa. Neljännes vuoden välein uusittavat linssit sopiikin parhaiten käyttäjälle, joka käyttää linssejä esimerkiksi silmälasien ohella tai siten, että linssit eivät ole päivittäiskäytössä. Pitkäaikaislinsseillä voi myös muokata ulkonäköä, sillä niitä on saatavilla eri värisinä. Värilinssejä saa myös ilman tehokkuuksia ja villeissä väreissä kuten punaisina.

Kuukausilinssit ovat ehkä suosituin linssityyppi, mutta nekään ei sovi aivan kaikille. Jos silmäsi ärtyvät helposti kuukauden loppupuolella, valikoimasta löytyy lyhyemmälle, 2 viikon, käyttövälille soveltuvat linssit. Satunnaiskäyttöön tai esimerkiksi pitkäaikaislinssien ohella, kertakäyttöiset piilolinssit on varma valinta.

Tyytyväisyystakuu ja muut tilauskäytännöt

Alensalla asiakas on aina etusijalla. Tästä syystä se tarjoaa ilmaisen kokeilujakson TopVue piilolinsseille. Voit siis kokeilla piilolinssejä päivittäiskäytössä ja katsoa, sopivatko ne omaan käyttöön. Linsseillä on 60 päivän kokeiluaika ja käytettyjen linssien sallittu testimäärä (jos päätät palauttaa tuotteen) riippuu ostamastasi pakkauskoosta.

Verkkokaupasta löytyy myös ihailtavan runsas silmä- ja aurinkolasivalikoima. Voit löytää trendikkäitä kehyksiä jopa 25 € hintaan, mutta lasivalikoimasta löytyy myös hyvä kattaus Guccin, SuperDryn ja Ray Banin kaltaisten huippubrändien kehyksiä ja aurinkolaseja. Kaikilla tuotteilla on 30 palautusoikeus. Ainoastaan tehokkuuksilla valmistetut lasit eivät kuulu täytenä pakettina palautusten piiriin, mutta näissäkin kehyksistä voi saada tapauskohtaisesti hyvityksen.

Alhaisimman hinnan takuu, alennuskoodit ja muut tarjoukset

Alensa on sitoutunut jatkuvaan hintatarkkailuun. Toisin sanoen, Alensa pyrkii pitämään hintansa markkinoiden edullisimpana, mutta jos erheitä sattuu ja asiakas siitä raportoi, hänet palkitaan huomiosta ilmaisella tuotelahjalla. Näin Alensa varmistaa kilpailukykynsä, joka on yritykselle laadun ohella kaupankäynnin lähtökohta.

Alhaisten hintojen lisäksi verkkokauppa tarjoaa lukuisia etuja ja alennuksia. Uutiskirje tarjoaa uskollisille asiakkaille monenlaisia lisäetuja ja tarjouksia. Voit saada sähköpostiisi tiedon ilmaisista toimituksista tai superdiileistä, joihin et muuten pääsisi käsiksi.

Yksi tapa päästä huippuetuihin käsiksi on myös napata tuore alennuskoodi talteen ja käyttää se ostosten yhteydessä. Alennuskoodeja on saatavilla verkkokauppaan runsaasti. Lisäksi verkkokaupasta löytyy pysyvä outlet-osasto, josta teet upeita löytöjä naurettavan edullisesti. Esimerkiksi laatubrändien aurinkolaseja ja muita tuotteita löytyy reilusti romautetuin hinnoin.

Lisätietoja Alensa -verkkokaupasta

Näin lisäät alennuskoodin

Alensan koodeilla saat uskomattomia alennuksia

Piilolinssien sekä silmä- ja aurinkolasien shoppailu on huippuedullista Alensan verkkokaupassa. Liitä mukaan alennuskoodi ja maksimoi alennuksesi. Alennuskoodit tuovat säästöjä jo valmiiksi halpoihin hintoihin, ja lompakkosi kiittää.

Alensa alekoodin käyttö

Käytä koodisi seuraavasti:

1
Tallenna alennuskoodi ja siirry ostoksille Alensan verkkokauppaan
2
Valitse tilaukset ostoskoriin
3
Lisää kaupan ehdottamia lisätuotteita koriin ja mahdollinen valitse lahja (kyllä Alensa tarjoaa yllätyslahjoja tilauksen ylittäessä tietyn summan)
4
Siirry ostoyhteenvetoon, lisää alennuskoodi tilauslistan alla olevaan kenttään ja vahvista ”Käytä tätä koodia”

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka osaan valita sopivat lasit sovittamatta?

Kehysten sopivuutta kasvoille voi testata virtuaalisesti verkkokaupasta löytyvän aitojen kasvojen malliston avulla. Mallistosta voi valita omia kasvonpiirteitä eniten muistuttavan mallin, jonka päälle laseja pystyy sovittamaan. Mitä tulee lasien ominaisuuksiin, verkkokaupan ”Lisätietoa”-osiosta löytyy informatiivinen paketti piilolinssien, silmälasien ja aurinkolasien ominaisuuksista ja muusta, jotka auttavat tarpeisiin sopivien lasien ja linssien valinnassa.

Onko piilolinsseille olemassa kokeilupakkauksia?

Verkkokaupasta löytyy ”Tyytyväisyystakuu”-tuote, mikä tarkoittaa, että voit tilata TopVue-merkkisiä piilolinssejä palautustakuulla. Jos et ole linsseihin tyytyväinen voit palauttaa pakkauksen takaisin ja rahasi palautetaan. Toinen vaihtoehto on tilata säästöpakkaus, jossa saat linssinesteet ja pienen määrän eri valmistajien linssejä mukaan.

Voiko reseptin mukaan valmistettuja silmälaseja palauttaa?

Reseptillä valmistetuista silmälaseista vain kehyksiin voi saada mahdollisen palautusoikeuden. Jos teet tilauksen reseptilaseihin, muistathan hyödyntää 6 € alennuksen tehdessäsi tilausta. Alennuksen saa lähettämällä lääkärin kirjoittaman reseptin Alensan asiakassähköpostiin.

Mistä löydän alennuksia piilolinsseihin tai silmälaseihin?

Uutiskirjeen tilaamalla saat huipputarjouksia ja edullisia diilejä kaikkiin Alensan tuoteryhmiin. Lisäksi kirje ilmoittaa kampanjoista, joilla esimerkiksi toimitukset hoituvat veloituksetta. Tarjolla myös mahtavia tuoteuutisia ja muuta mielenkiintoista silmäasiaa.

Miten Alensa voi pitää hintansa alhaisimpana?

Lähtökohtaisesti matalat hinnat ovat mahdolliset suurten tilausmäärien ja suorien valmistajasuhteiden avulla. Lisäksi Alensa palkitsee asiakkaansa, jotka ilmiantavat edullisempien tuotehintojen tarjoajat. Oikein tehdystä ilmoituksesta, verkkokauppa tekee hinnan alennuksen ilmiannettuun tuotteeseen ja palkitsee ilmoituksen tekijän lahjalla, jolloin asiakas hyötyy tuplasti.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*