Suoratoistopalvelut ovat kuuma aihe valtamediassa ja ovat tehneet perinteisestä televisiosta osittain antiikkisen tuntuisen. Videon suoratoistopalvelut ovat mullistaneet tavan, jolla nautimme elokuvista ja TV-ohjelmista.

Jotkut elokuvat ja TV-ohjelmat ovat saatavilla vain tietyille suoratoistoalustoille. Vaikka monet jakavat samanlaisia elokuvia ja ohjelmia, ei ole aina selvää, mikä suoratoistopalvelu on kaikkein paras vaihtoehto juuri sinulle.

Kaikilla suoratoistopalveluilla on etuja ja ne tarjoavat uskomatonta vastinetta käytetylle rahalle. Kysymys kuuluu nyt, kuinka maksimoit heidän tarjous- ja alennuskoodinsa? Netflixillä on alustallaan yli 200 miljoonaa tilaajaa, ja se on saamassa kovaa kilpailua muiden suoratoistopalveluiden taholta.

Kilpailu tekee kuluttajille pelkästään hyvää, koska nämä suoratoistopalvelut joutuvat jatkuvasti kamppailemaan keskenään halvemmilla hinnoilla ja paremmalla sisällöllä.

Netflix alennuskoodit

Netflix alennuskooditNetflix on paras alkuperäisen sisällön katsojille ja elokuvien ystäville. Jos haluat nauttia alennuskoodista, käytä tätä uusille tilaajille tarjolla olevaa alennuskoodia (WELCOME), niin saat 20% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi. Voit myös säästää huikeat 20 euroa vuosijäsenyydestäsi, jos lunastat tämän erityisen Netflix-alennuskoodin kassalla (NEWYEAR).

Voit saada ilmaisen kuukauden, jos käytät alennuskoodia (TRIALPASS).

Disney+ alennuskoodi

Disney+ alekoodiDisney+ on paras Disney-elokuvien ystäville, perheille, ja jos pidät Marvelista ja Star Warsista. Saat alennuksen, kun käytät tätä koodia (NEWYEAR50). Tällä hetkellä se on ainoa Disney+:ssa saatavilla oleva alennuskoodi, mutta kannattaa seurata tilannetta sivustollamme.

Amazon Prime Video alennuskoodi

Amazon Prime Video tarjouksetAmazon prime -video sopii parhaiten suurille kotitalouksille, jotka haluavat kohtuuhintaisen suoratoistopalvelun. Amazon prime -videolla on tällä hetkellä tarjolla upeita tarjouksia, mm. käyttäjät voivat tilata 7,99 euron jäsenyyden kuukaudessa, ladata amazon prime -videosovelluksen ilmaiseksi ja peruuttaa jäsenyytensä milloin tahansa. Kaikki nämä ovat saatavilla, et tarvitse kuponkia tai alennuskoodia tähän, mutta tarjous vanhenee pian.

Now TV alennus

Now TV alennusNOW TV sopii parhaiten Skyn ja HBO:n on-demand-elokuviin. HBOMax-kupongilla saa +15% alennusta mainoksettomasta tilauksesta koodilla (BEANIE2021). NOW TV tarjoaa 50 % alennuksen elokuvateatterin jäsenyydestä; se ei vaadi kuponkikoodia. Voit myös saada 40% alennuksen 6 kuukauden jäsenyydestä. Se ei myöskään vaadi koodia.

Saat yhden kuukauden ilmaiseksi urheilujäsenyydestä ja kolmen kuukauden tilauksen 20 eurolla 33,99 euron sijaan.

Hayu TV tarjous

Hayu TV tarjousHayu Tv on paras faneille, jotka rakastavat tosi-tv-ohjelmia. Saat 7 päivän ilmaisen kokeilujakson uusille asiakkaille. Voit peruuttaa milloin tahansa. Kun kokeilujakso päättyy, saat automaattisen uusinnan 4,99 euron kuukausitilaukseksi. voit säästää yli 25 % koko vuoden tilauksesta hintaan 43,99 euroa. Alekoodia ei tarvita.

Riippumatta alustasta, jota päätät käyttää, huippujännittävää viihdettä on runsaasti tarjolla. Tarjouksia on monia; monet vaativat tarjouskoodeja, kun taas toiset eivät. Jotkut vanhenevat pian, kun taas toiset ovat jo vanhentuneet, mutta kannattaa pitää silmällä sivustoamme saadaksesi lisää alennus- ja kampanjatarjouksia.

Suosittelemme myös näitä