70% tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 207 päivää

24hshopin tarjous-osastolla jopa 70% alennukset!

24shopin kampanja-osastolta löydät paljon kuumia tarjouksia, jopa 70% alennuksilla. Suuntaa alelaarien kimppuun ja tee upeita löytöjä.

SJJH1WS9AN
Katso tarjous
10% alennuskoodi
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 207 päivää

Nappaa 10% alennuskoodi 24hshopiin!

Saat nyt 10% alennuskoodin, kun tilaat 24hshop uutiskirjeen. Etu koskee 24hshopin normaalihintaisia tuotteita ja on käytettävissä vain kerran.

4NFKV4HCJE
Katso alennuskoodi

Suosituimmat 24hshop alennuskoodit ja tarjoukset

10% alennuskoodi

Saat nyt 10% alennuskoodin, kun tilaat 24hshop uutiskirjeen. Etu koskee 24hshopin normaalihintaisia tuotteita ja on käytettävissä vain kerran.

Vanhenee: 31.12.2023

70% tarjous

24shopin kampanja-osastolta löydät paljon kuumia tarjouksia, jopa 70% alennuksilla. Suuntaa alelaarien kimppuun ja tee upeita löytöjä.

Vanhenee: 31.12.2023

24hshop info

Pohjoismainen 24hshop on täyden palvelun verkkomyymälä

24hshop on uuden ajan verkkokauppakonsepti, jonka valikoima kattaa monenlaiset tarpeet aina edullisin hinnoin. Verkkokauppa palvelee pohjoismaissa ja varmasti se on yksi syy, miksi tarjonta pitää mielenkiintoa yllä ja sitä on kiinnostava selata. Laaja myyntialue mahdollistaa yritykselle myös isojen tuote-erien hankkimisen ja se tietää edullisia sisäänosto- sekä myyntihintoja.

Konseptin suurin tuotealue lienee elektroniikkatuotteet, mutta kauppa sisältää huomattavasti muutakin tarvikkeistoa vapaa-ajan viettoon ja kotiin, lemmikkejä unohtamatta. Vaikka tuotteet saattavat tulla Euroopan ulkopuolelta, yrityksellä on oma keskusvarasto, jossa tilaukset käsitellään. Tämä tuo ripeyttä ja varmuutta toimituksiin.

Yrityksen toiminta on kokonaisuudessaan läpinäkyvää ja asiakkaan arvostaminen näkyy monella tasolla. Asiakaspalvelun saatavuus on taattu jatkuvilla aukioloajoilla ja henkilökunta on kuvien kera esitelty verkkokaupan sivuilla. Myös kaikki hinnat ja ehdot löytyvät helposti ja alennuksia on yllin kyllin tarjolla.

Yrityksen ylpeys on tyytyväinen asiakas, kaikki valituksia myöden otetaan ilolla vastaan. Maksut eivät pilaa ostokokemusta, siitä pitää huolen monenlaiset maksuvaihtoehdot. Kaiken kaikkiaan 24hshop on miellyttävä kauppapaikka keskellä internetin mahtavaa maailmaa.

Monipuolisia etuja, aleja ja tarjouksia

Verkkokaupan runsaus toteutuu mukavasti alennusosastolla. Poistomyynti on pullollaan huippudiilejä ja monipuolinen filtteri tekee niiden selaamisesta helppoa. Tuotteita voi selata hintahaarukan mukaan, edullisin kategoria lähtee 0,01–0,09 €.

Tuotteita on puhelimen lisävarusteista aina aterinsettiin. Kalliimmasta kategoriasta voi löytää laadukkaita työkaluja tai esimerkiksi urheiluvälineitä ja rentouttavan riippumaton pihaa koristamaan. Kaikki alennukset on selkeästi prosentein merkattu ja tarjouksia voi selata myös tuotekategorioittain. Mikäli haluaa pysyä mukana tulevista alennuksista kampanjoista, uutiskirje auttaa asiassa. Uutiskirjeen mukana tulee 10 % kerta-alennukseen oikeuttava koodi, jonka voi käyttää heti ensimmäiseen ostokseen.

Kampanjat löytyy poistotuotteiden viereisestä linkistä tai etusivulta, jossa kampanjat on yleensä isosti mainostettuna. Kampanjadiilit kannattaa ehdottomasti tsekata, sillä erikoishintaisissa tuotteissa on hyviä diilejä myös hieman kalliimmissa tuotteissa kuten kodin pienlaitteissa.

Parasta antia sivut tarjoaa hintatakuullaan. Hintatakuu on voimassa 30 vuorokautta asiakkaan tehtyä tilauksen 24hshop:sta. Jos asiakas löytää tilaamansa tuotteen edullisemmin toisesta kotimaisesta verkkomyymälästä (sisältäen postikulut), 24hshop hyvittää erotuksen asiakkaalle. Asiakkaan tarvitsee vain olla yhteydessä verkkokauppaan sähköpostilla ja kauppa tekee selvitystyöt. Tarkemmat ohjeet aiheesta löytyvät ”Deals”-linkin alta.

24hshopin asiakaspalvelu ottaa haasteistasi kopin

Jotta 24hshop pystyisi vastaamaan nykyajan asiakastarpeisiin, se on päättänyt panostaa palveluun niin hyvin kuin verkkokauppa tänä päivänä pystyy. Asiakaspalvelijat on tavoitettavissa helpoiten sähköpostin tai chatin avulla ja kaikkiin kysymyksiin pyritään vastaamaan päivän sisällä yhteydenotosta, koskipa kysymyksesi tuotteen saatavuutta, maksuasioita, tai mitä tahansa verkkokauppaan ja ostoksiin liittyvää.

Verkkokauppa lupaa toimitukset nopealla aikataululla ja asiakaspalautteen perusteella tämä pitää paikkaansa; useimmat palautteet koskevat nopeita toimituksia. Toimituskulujen kanssa ei tarvitse kikkailla, sillä kaikki toimitukset lähetetään 5 € hinnalla tilauksen koosta riippumatta, yli 100 € ostot saa Matkahuollon noutopisteeseen veloituksetta. Maksut hoituu korteilla, suoramaksulla ja Klarnan laskutus on myös valikoimassa.

Lisätietoja verkkokaupasta 24hshop

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*